Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για Γκραντέλ στο Λιμάνι! (videos)

Σενάρια για Γκραντέλ στο Λιμάνι! (videos)
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 - 20:26

Νέο όνομα στο... μεταγραφικό τραπέζι του Ολυμπιακού έχει πέσει, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα. O λόγος για τον Μαξ Αλέν Γκραντέλ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η lesviolets.com, ο αρχηγός της Τουλούζ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων, από την Γαλλία και την Αμερική. Ωστόσο, οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του! Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το εν λόγω γαλλικό Μέσο.

Πρόκειται για εξαιρετικό ντριμπλέρ, με σπουδαίες εμφανίσεις στην Τουλούζ. Όμως, ο εκρηκτικός Ιβοριανός εξτρέμ αναμένεται να αποχωρήσει από τους Γάλλους, αφού διαθέτει έναν εκ των υψηλότερων μισθών. Μάλιστα, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα, για την αποχώρησή του.

Ο Γκραντέλ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Λιμάνι. Εξάλλου, μετρά 75 συμμετοχές με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού και 12 γκολ. Ενώ έχει έως τώρα, σε συλλογικό επίπεδο, 97 γκολ και 51 ασίστ σε 389 ματς! Εντυπωσιακοί αριθμοί...

Δείτε τον εν δράσει, στα παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε επίσης

Κάποτε θα έσκαγε η... βόμβα με το VAR

Κάποτε θα έσκαγε η... βόμβα με το VAR

Το αίτημα για άρση της Βουλευτικής ασυλίας των Παππά, Βασιλειάδη από την εισαγγελία διαφθοράς, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, είναι μόνο η αρχή...