Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δίνεται το ΟΚ για τη ρεβάνς στην Αγγλία

Δίνεται το ΟΚ για τη ρεβάνς στην Αγγλία
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 - 09:51

Αγωνία επικρατεί σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League, ανάμεσα στη Γουλβς και τον Ολυμπιακό. Πληροφορίες από τη Δανία ανέφεραν την Κυριακή, ότι σκέψη της UEFA είναι να μεταφέρει όλα τα παιχνίδια στη Γερμανία. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στο μεταξύ, η βρετανική κυβέρνηση φέρεται να δίνει το ΟΚ, να πραγματοποιηθούν επί βρετανικού εδάφους οι ευρωπαϊκοί αγώνες, δίχως το μέτρο των 14 ημερών καραντίνας.

Σύμφωνα με τους Times, λοιπόν, η κυβέρνηση της χώρας φέρεται διατεθειμένη να επιτρέψει στις ομάδας από το εξωτερικό, που έχουν να παίξουν αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Αγγλία, να μπορούν να το κάνουν αυτό δίχως να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, πράγμα που θα σήμαινε… ολική καταστροφή του προγράμματός τους. Το ίδιο θα συνέβαινε, φυσικά και με τον Ολυμπιακό.

Από πλευράς κυβέρνησης, πάντως, το μόνο που απαιτείται είναι να κατατεθεί ένα σαφές πλάνο μέτρων ασφαλείας, για την φιλοξενία των ομάδων που θα ταξιδέψουν προς το Νησί, για να δώσουν αγώνα. Εφόσον αυτό συμβεί και το πλάνο είναι αποδεκτό, τότε οι ομάδες που θα επισκεφθούν την Αγγλία, για ευρωπαϊκό αγώνα, μεταξύ τους και ο Ολυμπιακός, θα εξαιρεθούν από τον κανόνα της καραντίνας και θα μπορούν να αγωνιστούν εκεί κανονικά.

Μένει να φανεί εάν η UEFA θα πειστεί από αυτή την εξέλιξη και θα επιτρέψει να γίνουν αγώνες στην Αγγλία δίχως προβλήματα. Ή αν θα εξετάσει άλλη λύση, όπως η Γερμανία ή το Final 8 της Αθήνας, το οποίο ακούστηκε.

Διαβάστε επίσης