Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόθεση Γκραντέλ: «Θρύλος, αλλιώς Εμιράτα ή MLS»

Υπόθεση Γκραντέλ: «Θρύλος, αλλιώς Εμιράτα ή MLS»
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 - 10:41

Σας γράψαμε χθες για τον Μαξ Γκραντέλ, τον έμπειρο Ιβοριανό εξτρέμ, αρχηγό της Τουλούζ, τον οποίο δημοσιεύματα από τη Γαλλία έβαλαν χθες στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, «μπλέκοντας» τον με «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά σενάρια. Τώρα, έρχεται η εφημερίδα La Dépêche, την οποία αναδημοσιεύει το France Football, να δώσει συνέχεια στο θέμα που άνοιξε χθες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, λοιπόν, ο υποβιβασμός της Τουλούζ σημαίνει μεγάλη δυσκολία στο να διατηρηθεί το ρόστερ με την υπάρχουσα σύνθεσή του, με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να τίθενται προς αποχώρηση. Μαζί τους και ο Γκραντέλ, το συμβόλαιο του οποίο δεν φαίνεται να χωρά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι Γάλλοι, λοιπόν, προβλέπουν ότι ο 32χρονος Ιβοριανός (με 4 γκολ και 3 ασίστ φέτος) μπορεί να έχει τρεις πιθανούς προορισμούς: «Τον Ολυμπιακό, μια ομάδα των Εμιράτων ή το αμερικανικό πρωτάθλημα του MLS». Μένει να φανεί εάν ο Θρύλος θα κάνει κίνηση, για να τον κάνει δικό του, ή αν πρόκειται απλώς για ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο, δίχως ουσία.

Δείτε ξανά τον Γκραντέλ, σε δράση:

Διαβάστε επίσης