Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μουφί: «Σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό»

Μουφί: «Σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 - 23:50

Σίγουρα, ένα από τα θέματα του Ολυμπιακού, έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και αυτό, διότι το συμβόλαιο του Νορβηγού μπακ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει καλό κλίμα, για τη συνέχεια της συνεργασίας τους, όμως τίποτα επίσημο ακόμα...

Ομάδες όπως η Μπέτις και η Τραμπζονσπόρ, συνεχίζουν να έχουν στα... ραντάρ τους τον μπακ των Πειραιωτών.

Μέχρι τώρα, πάντως, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Θρύλου, για την θέση αυτή, είναι ο Φαχντ Μουφί. Ο 24χρονος αμυντικός, μάλιστα, δήλωσε πρόσφατα, πως η ομάδα του, η Τοντέλα, έχει πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον Πειραιά! Ενώ έχει μπει και στο... μάτι των μεγάλων πορτογαλικών κλαμπ.

Ο Μουφί, λοιπόν, παραχώρησε νέες δηλώσεις για το εν λόγω θέμα. Και παραδέχθηκε ξανά το ενδιαφέρον του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου!

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός μπακ υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια, πως ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη μου, προκειμένου να υπογράψω συμβόλαιο μαζί του και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο. Θα ήθελα να μιλήσω με τον εκπρόσωπο μου, σχετικά με την πρόταση του Ολυμπιακού και να πάρω την πιο σωστή απόφαση».

Υπενθυμίζεται, πως αυτό το καλοκαίρι, ο Μουφί μένει ελεύθερος από την Τοντέλα...

Διαβάστε επίσης