Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφη μέτρηση!

Αντίστροφη μέτρηση!
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 10:14

Αντιπερισπασμοί; Δεν υπάρχουν! Στόχος; Μόνο ένας! Η «άλωση» (για δεύτερη φορά φέτος, στο πρωτάθλημα) της Τούμπας. Όπως και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας. Με τρόπο Ολυμπιακό. Με πλάνο, με σωστή διαχείριση, με την μπάλα να κυλάει στο χορτάρι, με υπομονή και σωστή τακτική. Με ποδόσφαιρο. Στον Ολυμπιακό το σύνθημα είναι ένα: «Νίκη στην Τούμπα και μετά όλα τα άλλα». Πόσο κλισέ… Και πόσο αληθινό και σωστό!

Στην άκρη μπαίνουν, αυτή τη στιγμή, ανανεώσεις, μεταγραφικές συζητήσεις και κάθε είδους μη αγωνιστική δραστηριότητα. Για να είμαστε πιο σαφείς και ρεαλιστές, διεργασίες ΠΑΝΤΑ γίνονται. Πάντα. Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν σταματά να κάνει σκάουτινγκ, μεταγραφικές κουβέντες, κουβέντες ανανεώσεων. Multitasking.

Απλούστατα, ετούτη την περίοδο, δεν «κυνηγά» ανοικτά καμία περίπτωση, ώστε να μην υπάρχει αποπροσανατολισμός, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να επικρατεί απόλυτη προσήλωση στους αγώνες, οι οποίοι έρχονται. Άλλο αυτό και άλλο το «δεν ασχολούμαι με τίποτα». Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρή Διοίκηση, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να «τρέχει» χίλια πράγματα ταυτοχρόνως. Όπως και σοβαρό προπονητή και παίκτες επαγγελματίες, οι οποίοι δεν επηρεάζονται από τα… γύρω-γύρω.

Σε αυτό πλαίσιο, λοιπόν, στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές κοιτούν τη δουλειά τους. Στόχους τους ακόμη ένα διπλό στην Τούμπα. Μία νίκη, η οποία θα σημάνει, επί τοις ουσίας, τίτλο. Τον 45ο και πολυπόθητο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι τον αξίζει, ότι ίδρωσε για να τον πάρει και τον διεκδικεί, στα πρόθυρα του να τον κατακτήσει, τίμια, αντρίκεια και πάνω στο χορτάρι…

Διαβάστε επίσης