Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Υπάρχουν άγχη και άγχη…

Υπάρχουν άγχη και άγχη…
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 14:49

Πολλά ανοικτά μέτωπα, υπάρχουν στον Ολυμπιακό, πέραν του αγωνιστικού. Της κατάκτησης, δηλαδή, του 45ου και πολυπόθητου πρωταθλήματος, στις πιο δύσκολες συνθήκες όλων των εποχών. Με το «σύστημα» εναντίον του (και όχι απλώς υπέρ αντιπάλων του), με την πανδημία, δίχως κόσμο στις εξέδρες… Τουλάχιστον δίχως πολύ κόσμο. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει… Εν μέσω αυτών, υπάρχουν μεταγραφικά, ανανεώσεις, σχεδιασμός νέας αγωνιστικής σεζόν εν γένει, προετοιμασία και άλλα πολλά.

Είναι λογικό στον Ολυμπιακό να έχουν πολλά στο κεφάλι τους και να σκέφτονται πολύ και τα εξωαγωνιστικά θέματα, καθώς πολλά από αυτά, όπως ανανεώσεις, μεταγραφές, δανεισμοί κλπ., αγγίζουν την ομάδα και… άμεσα. Και επηρεάζουν, όπως είναι λογικό, παίκτες οι οποίοι θα παίξουν στους αμέσως επόμενους αγώνες.

Όπως είναι ο Ομάρ, ο Χασάν, ή ο Γκασπάρ. Η ανανέωση του πρώτου, εφόσον αυτή επιτευχθεί, εκκρεμεί και οι δύο πλευρές παραμένουν σε συζητήσεις. Ο Χασάν αγωνιά για να βρεθεί ο τρόπος να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο θέλει και ο Μαρτίνς, ενώ και ο Γκασπάρ θα ήθελε να έχει κάτι σίγουρο στα χέρια του, για τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χειρίζεται με ξεχωριστό τρόπο την κάθε μια υπόθεση και στόχος του δεν είναι μόνο το να τις κλείσει, για το μέλλον, αλλά και να βγάλει από τους παίκτες του άγχος, για το παρόν. Άγχος το οποίο πρέπει αυτή τη στιγμή, να μπει στην άκρη, από τους παίκτες, για χάρη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης