Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόθεση «δεύτερος εξτρέμ»: Οι ματιές στον Χέσταντ! (videos)

Υπόθεση «δεύτερος εξτρέμ»: Οι ματιές στον Χέσταντ! (videos)
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 09:53

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο Ολυμπιακός τσεκάρει ενδελεχώς την αγορά για περισσότερους, του ενός, εξτρέμ. Μετά τα ονόματα των Γκραντέλ, Σαντλί, Βαντίγιο, Κουρ, Μπενσαρκί και άλλων, οι οποίοι έχουν «παίξει» για τα άκρα του Ολυμπιακού, έρχεται ακόμη ένα, για να προστεθεί στη σχετική λίστα. Εκείνο του Έιρικ Χέσταντ! Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός της πρωταθλήτριας Νορβηγλιας, Μόλντε, φέρεται να αρέσει στο λιμάνι και η περίπτωσή του να εξετάζεται. Ίσως όχι σε πρώτο πλάνο, αλλά ως μία εναλλακτική, για τα εξτρέμ. Εκεί όπου ο Μαρτίνς θέλει περισσότερους, τους ενός, παίκτες.

Ο Χέσταντ είναι 24 ετών, παίζει κυρίως δεξιά, αλλά παίζει και ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και αριστερά. Είναι αριστεροπόδαρος, γεγονός που βολεύει στο παιχνίδι που θέλει ο Μαρτίνς από τους εξτρέμ. Μπουκαδόρος, ταχύς και με καλή τεχνική, ο Χέσταντ δείχνει να μπορεί να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, κάτι το οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει στο παιχνίδι της ομάδας του. Και δη από τους ακραίους.

Μετρά 121 συμμετοχές, με τη φανέλα της Μόλντε και 12 γκολ, από το 2012, οπότε ανήκει στην ομάδα, αλλά σε αυτό το διάστημα, οπότε ήταν πολύ πιο νεαρός σε ηλικία, έχει κάνει και 46 συμμετοχές στη 2η ομάδα της πρωταθλήτριας Νορβηγίας.

Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία είναι στο 1 εκ. ευρώ και ο Ολυμπιακός φέρεται, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, να τον έχει στη λίστα του. Πολύ καλός παίκτης, σε πολύ καλή ηλικία και με περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, ο Χέσταντ σίγουρα φαίνεται να ενδιαφέρει αρκετά τους Πειραιώτες.

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης