Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσα δεν μπόρεσαν να αποδείξουν στα δικαστήρια...

Όσα δεν μπόρεσαν να αποδείξουν στα δικαστήρια...
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 11:12

Είναι, πλέον, κάπως έτσι. Όταν λέμε πολυιδιοκτησία, στο μυαλό όλων έρχεται ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Και όχι γιατί κάποιος αντίπαλος των δύο ομάδων έκανε… αγώνα επικοινωνιακό, μέσα από ΜΜΕ και δηλώσεις επί δηλώσεων. Αλλά επειδή το είπε η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία «καταδίκασε» και τις δύο ομάδες, βρίσκοντάς τις ένοχες. Η τιμωρία είναι άλλη υπόθεση. Υπόθεση… ντροπολογίας. Αλλά άλλη υπόθεση. Η ουσία είναι ότι ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε η Ξάνθη, κατάφεραν να πείσουν τη δικαιοσύνη, ότι δεν είναι… μία ομάδα.

Έκτοτε, ο ΠΑΟΚ κάνει… διαρκώς το ίδιο πράγμα. Βάζει κάποιο στέλεχός του, κάποιο νομικό του εκπρόσωπο, κάποιον… πρώην νομικό του εκπρόσωπο, εάν χρειαστεί, αλλά και αρκετούς αρθρογράφους, να λένε-γράφουν-υποστηρίζουν, στα Μέσα της «εξυγίανσης» την… αθωότητά του! Μία είναι ο Σημαιοφορίδης, μία ο Γκαγκάτσης, μία ο Δούκας, μία ο Κυριάκος και… πολλές, μα πολλές, μα πολλές φορές, ο Μπαλτάκος. Ο οποίος μιλάει, πλέον, περισσότερο και από τον πρωθυπουργό.

Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και για όσα κάνει -και έχει κάνει- έχει κριθεί, από την αθλητική δικαιοσύνη, αλλά και από τη φίλαθλη Ελλάδα. Η οποία ξέρει όταν της λες πολυιδιοκτησία, λέει «ΠΑΟΚ-Ξάνθη». Ο Μπαλτάκος δίνει νέα συνέντευξη σήμερα, εξηγώντας με στόμφο την αθωότητα του ΠΑΟΚ, στην υπόθεση. Δυστυχώς, για τον «δικέφαλο» του βορρά, όμως, στα δικαστήρια δεν μετρούν οι δηλώσεις στα Μέσα της «εξυγίανσης» και της «προπαγάνδας», αλλά τα στοιχεία. Και τα στοιχεία έχουν, ήδη, συντρίψει κάθε θεωρία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης