Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όταν σε έχει σώσει η κυβέρνηση, λογικό να τα βλέπεις όλα... ρόδινα

Όταν σε έχει σώσει η κυβέρνηση, λογικό να τα βλέπεις όλα... ρόδινα
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 13:04

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ένοχο τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε/εισηγήθηκε υποβιβασμό. Η κυβέρνηση πέρασε τροπολογία… αστραπή, για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ. Οι αθλητικοί δικαστές της Super League, ελέω τροπολογίας, επέβαλαν στον ΠΑΟΚ αφαίρεση βαθμών και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την… επικύρωσε. Ο ΠΑΟΚ κρίθηκε ένοχος για πολυδιοκτησία, στην υπόθεση-σκάνδαλο με την Ξάνθη. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τον Λευτέρη Δούκα, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει δικαστήριο από τον Ολυμπιακό.

Σημαντικό είναι να ξεκαθαριστεί ότι ο Ολυμπιακός δεν… δίκασε κανέναν. Κατήγγειλε, απλώς, την παρανομία. Έκανε αυτό που καμία άλλη ομάδα στη Super League, δεν έκανε. Και δικαιώθηκε, εις τριπλούν. Με την υπόθεση να έχει πάει τώρα και στο CAS και να αναμένει νέα «ερυθρόλευκη» δικαίωση. Πάνω από όλα, όμως νέα δικαίωση του… ίδιου του ποδοσφαίρου.

Ο Λευτέρας Δούκας και το κάθε στέλεχος του ΠΑΟΚ μπορεί να πιστεύει ό,τι επιθυμεί. Μπορεί να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε σε κανένα δικαστήριο, μπορεί να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι αθώος, ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στο CAS και ούτω καθεξής. Είναι δικαίωμά τους. Και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν και να τα βλέπουν όλα… ρόδινα, όταν έχουν… αγκαλιάσει τη Β’ Εθνική και σώθηκαν από αυτή λόγω της κυβέρνησης.

Όπως είναι δικαίωμα, φυσικά, όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης, να πιστεύει αυτό που του… είπε η δικαιοσύνη: Ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη είναι ένοχοι, έχοντας διαπράξει παρανομία στην υπόθεση μεταξύ τους πολυιδιοκτησίας. Η δικαιοσύνη το είπε. Όχι κάποιος υπεύθυνος επικοινωνίας, κάποιας ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Νέο... έπος «εξυγίανσης»! Μυρίζει... μπλόκο!

Νέο... έπος «εξυγίανσης»! Μυρίζει... μπλόκο!

Παπαπέτρου διαιτητή και Σιδηρόπουλο στο VAR όρισε η «εξυγίανση» του Περέιρα και του Γραμμένου στην Τούμπα. «Φωτιά» στα πλέι οφ από την πρώτη αγωνιστική βάζει το «σύστημα»...