Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο... έπος «εξυγίανσης»! Μυρίζει... μπλόκο!

Νέο... έπος «εξυγίανσης»! Μυρίζει... μπλόκο!
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 13:20

Κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ, έως ότου… αλλάξουν οριστικά. Οι προκλήσεις του «συστήματος» της… εξυγίανσης άρχισαν ξανά, με το «καλημέρα» στα πλέι οφ! Η ΚΕΔ του Περέιρα όρισε στην Τούμπα διαιτητή τον Παπαπέτρου και έβαλε στο VAR τον Σιδηρόπουλο! Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς, για τον ορισμό αυτό, ο οποίος κάνει το ματς της Κυριακής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, να μοιάζει -ξεκάθαρα- με… μπλόκο, εις βάρος του Θρύλου!

Ο… γνωστός Παπαπέτρου, ο οποίος είχε χρειαστεί… VAR για να δει την καρατιά του Παπασλίδη στον Γκιλιέρμε, στην Τρίπολη! Τάκλιν που πήγε να κόψει την… μπάλα στον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού, ο Παπαπέτρου χρειάστηκε VAR για να πιστοποιήσει ότι αξίζει… κόκκινη κάρτα και αποβολή. Γράφοντας, παράλληλα, στο φύλλο αγώνα, ότι ο Πασαλίδης πήγαινε για την μπάλα! Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ολυμπιακός να χρειαστεί να κάνει έφεση, για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην την βγάλει… καθαρή, μόνο με μία αγωνιστική, ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης!

Για τον… κορυφαίο, τι να πει κανείς. Τελευταία του εποποιία του, το ματς στο Καραϊσκάκη, του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟ, στο οποίο έστελνε τον Γκεστράνιους στο VAR κάθε… μισό λεπτό, για να ελέγξει παραβάσεις, εις βάρος του Ολυμπιακού. Ο ρέφερι που έχει συνδέσει το όνομά του, με την εξυγίανση και τα… καλά χρόνια της (τα προηγούμενα 2-3 δηλαδή) ορίστηκε ξανά, στο VAR, σε ματς του Ολυμπιακού. Ο… κορυφαίος, ο οποίος «κατάντησε» να μην τον «θέλει» καμιά ομάδα, στα παιχνίδια της, πλην του ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, κιόλας, στο «σύστημα» βάζει… φωτιά! Το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μπουχτίσει από την… εξυγίανση που του φορτώνουν, με το ζόρι, γίνεται μάρτυρας, με τον ορισμό αυτό, ενός ακόμη κακοπαιγμένου έργου. Αλλά πλέον στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά, όπως γνώριζαν άλλωστε τα τελευταία χρόνια, ότι για να πετύχουν, οφείλουν να νικήσουν και την… εξυγίανση!

Αναλυτικά: ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Πετρόπουλος, 4ος Μαλούτας, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς)

Διαβάστε επίσης