Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Λιμάνι και επίσημα ο Αποστολόπουλος! (photo)

Στο Λιμάνι και επίσημα ο Αποστολόπουλος! (photo)
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 18:57

Μία σπουδαία επένδυση για το μέλλον ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός! Και επίσημα. Ο Απόστολος Αποστολόπουλος ανήκει και με τη... βούλα στον Θρύλο! Με την πειραϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του!

Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέφερε στα social media: «Απόστολε Αποστολόπουλε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!». Ενώ στην επίσημη ανακοίνωση, υπογράμμισε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο μπακ. Είναι 17 ετών και μετακόμισε στο Λιμάνι από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Στην προετοιμασία των Πειραιωτών, μάλιστα, θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.

Τον ποδοσφαιριστή ο Θρύλος πρόλαβε από τον ΠΑΟΚ και τη Βίλεμ, οι οποίοι επίσης τον ήθελαν. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν για ακόμη μία φορά με... αστραπιαίες κινήσεις και έτσι, κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον νεαρό!

Δείτε την ανακοίνωση!

Διαβάστε επίσης