Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη γκάφα έκαναν οι ανίκανοι της ΚΕΔ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Μεγάλη γκάφα έκαναν οι ανίκανοι της ΚΕΔ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 20:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Περέιρα και Μάριν έπρεπε να παραιτηθούν, πριν ακόμη έρθουν στην Ελλάδα. Οι παράγοντες της ΚΕΔ κάθε φορά μας δείχνουν ότι είναι ανίκανοι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ ξεχωρίζει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπου έβαλαν τον διεθνή Παπαπέτρου (Αθηνών) να σφυρίξει το ματς με τον πρώην ...κορυφαίο που δεν τον θέλει κανείς και μπαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ, τον (επίσης διεθνή) Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου). Υποτίθεται ότι έβαλαν τους καλύτερους αφού είναι διεθνείς και δεν θέλω.... ου!

Οι Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλος είναι η... αιτία που ήρθαν ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του προπερσινού τελικού Κυπέλλου δεν τα έβρισκαν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τον Σιδηρόπουλο, που τέσσερα χρόνια πριν τον όρισε ο Κοντονής ως κορυφαίο σε τελικό Ολυμπιακός-ΑΕΚ, και η ΑΕΚ ήθελε τον Παπαπέτρου που επί Κοντονή δεν ήταν κορυφαίος αλλά έγινε μετά και αυτό του λένε οι παρατηρητές διαιτησίας της «εξυγίανσης», άσχετα αν λένε τα ίδια και στον Σιδηρόπουλο! Το να τα λένε, δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο, άλλωστε το γήπεδο είναι ο καθρέπτης για όλους, άρα οι φίλαθλοι βλέπουν και κρίνουν.

Επανερχόμαστε στο θέμα: Ο Παπαπέτρου θα σφυρίξει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)! Εδώ, ταιριάζει το... χειροκρότημα για τους Περέιρα και Μάριν επειδή παίρνουν Όσκαρ ανικανότητας! Σα να μην έφτανε που ο Μαλούτας (Ημαθίας) είναι άπειρος, στην υποθετική περίπτωση να τραυματιστεί ο Παπαπέτρου, δεν μπορεί να σφυρίξει. Ο λόγος είναι ότι ο Μαλούτας δεν έχει πιστοποιηθεί στο VAR, για αυτό και μέχρι τώρα τον όρισαν να σφυρίξουν σε πέντε ματς Κυπέλλου, στις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου που δεν είχε VAR. Μεγάλη εμπειρία, δηλαδή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ρέφερι επανέρχονται χωρίς έλεγχο φυσικής κατάστασης! Αρα, δεν ξέρουν σε τι κατάσταση είναι ο καθένας. Τόσο ενδιαφέρει τους Περέιρα, Μάριν η ελληνική διαιτησία!

Για μια ακόμη φορά Περέιρα και Μάριν απέδειξαν ότι έπρεπε να φύγουν από χθες.

Διαβάστε επίσης