Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ποδόσφαιρο κόντρα στους… «Καρλήδες» αυτού του τόπου

Το ποδόσφαιρο κόντρα στους… «Καρλήδες» αυτού του τόπου
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020 - 09:53

Δεν θέλει ο «Λευτέρης Καρλής» να γίνουν αγώνες με κόσμο. Έχει ανησυχίες για τη δημόσια υγεία. Αυτό προβάλλει, τουλάχιστον. Στην πραγματικότητα, κανένας… «Καρλής» αυτού του έρμου τόπου, δεν νοιάζεται για καμία δημόσια υγεία. Διαβάζοντας ένα ακόμη… πύρινο άρθρο του, στο site της αλήθειας, πραγματικά διαβάζοντας όμως, όχι… ξεπετώντας, αντιλαμβάνεται ότι μιλάει για το ποδόσφαιρο, μιλάει για τους αγώνες, μιλάει για τον κορονοϊό, μιλάει για τη δημόσια υγεία και… τίποτα από αυτά δεν τον ενδιαφέρει. Το μόνο που ενδιαφέρει τους… «Καρλήδες» αυτού του τόπου, είναι η πόλωση. Η τοξικότητα. Δεν αγαπούν κανένα άθλημα. Δεν αγαπούν κανένα ποδόσφαιρο. Τους ενδιαφέρει μόνο ο «πόλεμος».

«Πόλεμος» σαν αυτόν που κάνει και μέσα από αυτό γεμάτο… ευαισθησία άρθρο του, ο «Λευτέρης Καρλής», στον άλλο Λευτέρη, τον Αυγενάκη. Δεν ενδιαφέρεται, στην πραγματικότητα, ο «Λευτέρης Καρλής», για το αν θα υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Δεν ενδιαφέρεται για το αν μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγάλει μία όμορφη εικόνα προς τα έξω. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, με λογικής προσέγγιση και με προσοχή. Με σύνεση και με υπευθυνότητα. Όχι. Ο «Λευτέρης Καρλής» ενδιαφέρεται μόνο να την «πει» στον Αυγενάκη.

Από τον τίτλο (Εδώ ο κόσμος χάνεται κι ο Αυγενάκης μελετάει αγώνες με κόσμο...) μέχρι την τελευταία του πρόταση (Σε αντίθετη περίπτωση, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα χρεωθεί προσωπικά την συγκεκριμένη, δυσβάσταχτη αποτυχία...). Μία αποτυχία, την οποία ο «Λευτέρης Καρλής» σχεδόν… παρακαλάει να έρθει. Με οποιονδήποτε τρόπο. Αρκεί να έρθει. Για να έχει ο «Λευτέρης Καρλής» να γράφει και να χαίρονται τα αφεντικά του. Να δει τον Αυγενάκη να αποτυγχάνει, ώστε να έχει, ο «Λευτέρης Καρλής» εκπληρώσει τον στόχο του, στον πόλεμο κατά του υφυπουργού.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μέχρι εκεί. Και εμείς εκφράζουμε τη δική μας και λέμε ότι θα θέλαμε να δούμε ένα ποδόσφαιρο με, έστω λίγο κόσμο, στην εξέδρα, μέχρι εκείνος να επιστρέψει μαζικά, σε αυτό! Το τι θα κάνει ο υφυπουργός θα το αποφασίσει εκείνος, σε συνεργασία με τους ειδικούς. Δεν θα του το πούμε εμείς, ή κανένας άλλος. Και σίγουρα κανένας «Λευτέρης Καρλής».

Όπως η χώρα έκανε ό,τι έκανε, στη «μάχη» κατά του κορονοϊού και κράτησε τόσο χαμηλά τα νούμερα, σε σχέση με άλλες χώρες, οι οποίες υπέφεραν και θρήνησαν πολλαπλάσια… Και ούτε θα τον υπερασπιστούμε εμείς, τον Αυγενάκη, από τους «Καρλήδες» αυτού του τόπου, ούτε θα γράψουμε… υπέρ του. Δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτού του κειμένου. Έχουμε πει ξανά, άλλωστε, ότι ο Αυγενάκης είναι κομμάτι της κυβέρνησης που έσωσε, αδίκως, τον -ένοχο- ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό, για πολυιδιοκτησία.

Ο κάθε… «Λευτέρης Καρλής», ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει, ότι το ποδόσφαιρο θα βρει τον τρόπο να νικήσει, ολοκληρωτικά, στο τέλος. Να νικήσει τον ίδιο και όλους τους «Καρλήδες» αυτού του τόπου. Είτε έχει 20% κόσμο στην εξέδρα, είτε όχι, το ποδόσφαιρο ήδη νικάει. Νίκησε τις… παύλες των «Καρλήδων», για αρχή. Και συνεχίζει να νικά. Ενάντια στην ισοπέδωσή του, την οποία οι «Καρλήδες» της χώρας επιθυμούν και από την οποία «τρέφονται», το ποδόσφαιρο, στο τέλος, θα βγει ο μεγάλος νικητής. Και μαζί του, όποιος το αγαπά, το προστατεύει, το στηρίζει και το προωθεί!

Διαβάστε επίσης

Πάμε ξανά για δράση, με gavros.gr!

Πάμε ξανά για δράση, με gavros.gr!

Η μπάλα θα κυλήσει ξανά στο χορτάρι, ο Ολυμπιακός πάει για ένα ακόμη διπλό στην Τούμπα και το gavros.gr θα σας μεταφέρει όλη τη δράση!