Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι πάει να ευνοηθεί ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ!

Πάλι πάει να ευνοηθεί ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020 - 13:53

Το έχουμε δει το έργο, τόσες και τόσες φορές, ήδη. Η ομάδα που ευνοείται σταθερά, από το «καθεστώς εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ, να παίρνει σταθερά διάφορες ευνοϊκές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα στον προγραμματισμό των αγώνων. Αφήνοντας στην άκρη τη μεγαλύτερη εύνοια όλων των εποχών, στο σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας και την τροπολογία σωτηρίας, από τον υποβιβασμό, ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει, τα τελευταία χρόνια να βλέπει αποφάσεις που τον ευνοούν. Άλλη μία είναι στα σκαριά, με αφορμή, αυτή τη φορά, το Κύπελλο και τη ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη.

Πάει να την βάλει 24 Ιουνίου η ΕΠΟ! Τετάρτη. Την αμέσως προηγούμενη Κυριακή, ο Ολυμπιακός θα έχει παίξει με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη και αμέσως την επόμενη Κυριακή, μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Δηλαδή θα έχει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ξανά μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, θα έχει ΟΦΗ στην Τούμπα το Σάββατο! Και παραπάνω ξεκούραση και πολύ πιο εύκολο ματς! Ακόμη και μία εβδομάδα πριν να πάει η ρεβάνς, πάλι ο ΠΑΟΚ πιο ευνοημένος θα είναι, αφού πάλι θα έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση, αλλά τουλάχιστον έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Κυριακή 14 Ιουνίου Ολυμπιακός-Άρης, Τετάρτη 17 Ιουνίου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Κυριακή 21 Ιουνίου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και για τον ΠΑΟΚ: Σάββατο 13 Ιουνίου ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, Τετάρτη 17 Ιουνίου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Κυριακή 21 Ιουνίου ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Το πράγμα είναι υπό… εξέταση, αλλά οι αποφάσεις του παρελθόντος, καταδεικνύουν και τις προθέσεις της… εξυγίανσης!

Διαβάστε επίσης

Απρόοπτο με Λάζαρο!

Απρόοπτο με Λάζαρο!

Ο Έλληνας μέσος έμεινε εκτός προπόνησης, αφού χτύπησε σε μία φάση, κατά τη διάρκειά της...