Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεζιλεύτηκε και έκανε πίσω η ΕΠΟ μετά την επιστολή-καταπέλτης του Ολυμπιακού

Ρεζιλεύτηκε και έκανε πίσω η ΕΠΟ μετά την επιστολή-καταπέλτης του Ολυμπιακού
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020 - 19:08
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αυτά που κάνει η ΕΠΟ δεν υπάρχουν! Είναι η μόνη ομοσπονδία παγκοσμίως, η οποία βάζει εμπόδια στην ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη και δίνει βαθμούς στο ποδόσφαιρο.

Ρεζίλι έγινε η ΕΠΟ μετά την πρόταση να λήξει η αγωνιστική περίοδος στις 31 Ιουλίου. Ολη η Ελλάδα γελούσε μαζί τους, επειδή φαινόταν πως έτσι έβγαζαν κόμπλεξ. Τελικά έκαναν πίσω και θα γίνει νέα πρόταση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της.

Η ΕΠΟ βγήκε στη σέντρα μετά από επιστολή-καταπέλτης του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για «δόλια» ομοσπονδία επειδή αν η αγωνιστική περίοδος έληγε στις 31 Ιουλίου, θα έβαζε μεγάλο εμπόδιο στην Ευρωπαϊκή πορεία του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν στο Europa League, όμως δεν θα είχαν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τους Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, επειδή λήγουν τα συμβόλαιά τους. Τελικά η ΕΠΟ αναδιπλώθηκε και στην επόμενη συνεδρίαση η πρόταση θα είναι για λήξη της αγωνιστικής σεζόν στις 30/08.

Όμως, δεν παραιτήθηκε κανείς για την πρόταση που δεν πέρασε. Πρόκειται για την ξεφτίλα της χρονιάς. Εννοείται ότι θα γίνονταν ρεζίλι και διεθνώς καθώς θα προκαλούσαν παρέμβαση των FIFA, UEFA, επειδή η ΕΠΟ πήγαινε κόντρα στις οδηγίες τους...

Διαβάστε επίσης