Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο Μάκης, άλλο Γκαγκάτσης και καμιά φορά Μάκης Γκαγκάτσης!

Άλλο Μάκης, άλλο Γκαγκάτσης και καμιά φορά Μάκης Γκαγκάτσης!
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020 - 22:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως πάνε στον ΠΑΟΚ σε λίγο θα μαδάνε τη μαργαρίτα για να θυμηθούν τι ψηφίζουν στα συμβούλια της διοργανώτριας. Ενώ η απόφαση για παρουσία 20 % των φιλάθλων στους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ ήταν ομόφωνη, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε στο ΔΣ της Superleague ότι ο ΠΑΟΚ δεν εξουσιοδότησε κανέναν! Παραμένει άγνωστο αν έξυσε το κεφάλι του για να του κατέβει ως ιδέα και να το πει αυτό!

Για μια ακόμη φορά ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι δεν βλέπει το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, παρά μόνο το... συμφέρον της ομάδας του. Μια άλλη πρόσφατη ήταν το... κίνημα της παύλας. Πάλι καλά που δεν πρότεινε αναβολή των πλέι οφ για να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ με κόσμο τον Ολυμπιακό!

Η στάση του εξόργισε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά ο οποίος του είπε πως η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες έχει να κάνει με την καλή εικόνα του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, τού επεσήμανε ότι αγώνες με κόσμο γίνονται και σε άλλες χώρες, στη Δανία με ποσοστό 30-40%, την Πολωνία (25%), την Σουηδία (17%), την Ρωσία (10%) την Φινλανδία 30% και την Σερβία όπου υπάρχει ένα μέτρο απόσταση στις εξέδρες.

Από πού και ως πού στον ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, όταν κοιτάνε μόνο τι... συμφέρει στην ομάδα τους; Με τη λογική τους πρέπει να υπάρχει 100 % πληρότητα στο Καραϊσκάκη στον ημιτελικό Κυπέλλου που θα γίνει στις 24 Ιουνίου, από τη στιγμή που στο πρώτο ματς δεν υπήρχε κορωνοίός!

Από πού και ως πού στον ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης, αυτή τη φορά στη ΓΣ του ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΕΑ; Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν χωνέψει ακόμα ότι καταδικάστηκαν για πολυίδιοκτησία, άρα κρίνουν τους κανονισμούς όπως τους συμφέρει, με δεδομένη την τελεσίδικη καταδίκη τους! Αρα, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα περισσότερο πέρα από την ομάδα τους!

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» για Τούμπα και 45ο!

«Τρέλα» για Τούμπα και 45ο!

Στον Ολυμπιακό, είναι αποφασισμένοι να «πατήσουν» τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (7/6) και να «αγκαλιάσουν» το πρωτάθλημα...