Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσούμιτς: «Θα πάω για να δείξω τι αξίζω»

Τσούμιτς: «Θα πάω για να δείξω τι αξίζω»
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020 - 15:43

Ακολουθώντας στα χνάρια του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο Νίκολα Τσούμιτς θέλει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του «γίγαντα» Ολυμπιακού, να καθιερωθεί και, δίχως να φοβάται τον ανταγωνισμό, να δείξει τι αξίζει. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του. Αναλυτικά:

«Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Νις όπου χάσαμε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Με παρακολουθούσαν αρκετό και όταν μου έκαναν μια συγκεκριμένη προσφορά δεν το πολυσκέφτηκα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στα Βαλκάνια και παίζουν κάθε χρόνο στο Champions League. Διατηρώ επαφή μαζί τους και παρακολουθούν τα παιχνίδια μου».

Για τη φιλία του με τον Ραντζέλοβιτς και το μέλλον του: «Πρέπει να πάω στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και ελπίζω να βρω μια θέση στην ομάδα. Μιλάω κάθε μέρα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου από την εποχή που παίζαμε μαζί στη Νις. Μου έχει πει για τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα και τον μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν φοβάμαι όμως. Θα πάω για να δείξω τι αξίζω.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως το πρωτάθλημα τους ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και στις 6 Αυγούστου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν της Γουλβς στο Europa League. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν υπάρχει χώρος για προετοιμασία. Για μένα αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω».

Διαβάστε επίσης