Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «παζλ» για τη νίκη στην Τούμπα!

Το «παζλ» για τη νίκη στην Τούμπα!
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020 - 22:22

Η μεγάλη ώρα... σχεδόν έφτασε! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει, σε λίγες ώρες, στην αγωνιστική δράση μετά τη μεγάλη απραξία, λόγω του κορονοϊού. Με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Κυριακή (7/6) το βράδυ (19:30) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Θρύλος μπαίνει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο στόχο. Την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του!

Τι κι αν βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με +14 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ; Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χαλαρώνουν με... τίποτα. Και αυτό, διότι ξέρουν, ότι με νίκη «κλειδώνουν» τον τίτλο. Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Κόντρα στην... εξυγίανση. Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Στο Λιμάνι, άπαντες είναι αποφασισμένοι και παθιασμένοι να κάνουν το καθήκον τους... Να «πατήσουν» ξανά τους «ασπρόμαυρους», μέσα στη Θεσσαλονίκη. Για το... +17.

Η ομάδα του Πειραιά είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Είναι αήττητη, με 20 νίκες και έξι ισοπαλίες σε 26 αγωνιστικές πρωταθλήματος, κορυφαία σε επίθεση και άμυνα, καθώς και «αφεντικό» στα ντέρμπι. Ξέρει, λοιπόν, τι πρέπει να κάνει...

Όσον αφορά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς; Όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος κόουτς θα κατεβάσει την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα, με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ουσεϊνού Μπα, Ρούμπεν Σεμέδο και Κώστα Τσιμίκα στην άμυνα, τους Γκιλιέρμε, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά στο κέντρο, τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιώργο Μασούρα στα... φτερά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην επίθεση. Με σύστημα 4-3-3, δηλαδή, αναμένεται να παίξει ο Ολυμπιακός!

Αυτό είναι το «παζλ» του Μαρτίνς για ένα ακόμη «διπλό» στην Τούμπα. Με μοναδικό «ερωτηματικό» τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα...

Διαβάστε επίσης