Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν το υποτιμούν, αν και μπορεί να… μη γινόταν!

Δεν το υποτιμούν, αν και μπορεί να… μη γινόταν!
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 - 11:52

Ο ΠΑΟΚ φωνασκεί και ονειρεύεται πανηγυρικές νίκες, επί του Ολυμπιακού. Ο σύμβουλος της διοίκησης του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, λέει στους παίκτες να καλύψουν το -7 και θα τους θεωρήσει… πρωταθλητές, προφανώς αγνοώντας το… υπόλοιπο -7. Μία ομάδα με ελάχιστε επιτυχίες, εντός και εκτός των συνόρων, σε σχέση με τον αποψινό της αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, «βγάζει γλώσσα», έχει έπαρση και αντιμετωπίζει το ματς σαν να είναι… δεδομένα άσος (ούτε με… εξυγίανση δεν ισχύει αυτό, τόσο καλύτερη ομάδα είναι ο Θρύλος). Και όμως… Το αποψινό ματς θα μπορούσε… να μην είναι καν στο πρόγραμμα!

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε απόψε να παίζει με τον ΠΑΟ, με την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ, με τον Άρη, αλλά όχι με τον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα, δηλαδή, που αγκάλιασε τον υποβιβασμό. Τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε, θα μπορούσε τις δύο ομάδες να χωρίζει… μία κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ κρίθηκε ένοχος για πολυιδιοκτησία και την ώρα που… έπεφτε, μπήκε από κάτω του σαν… τραμπολίνο, η τροπολογία της κυβέρνησης, η οποία με τη μορφή του… κατεπείγοντος, έσπρωξε πάλι τον «δικέφαλο» του βορρά, στη Super League…

Λίγη σημασία έχει, τούτη την ώρα… Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν το ματς, αν και γνωρίζουν καλά ότι μπορεί και να μην το έπαιζαν, απόψε. Δεν έχει σημασία. Ο αντίπαλος είναι εκεί, ο Ολυμπιακός θέλει τον τίτλο, θέλει το 45ο. Και θα κάνει τα πάντα, για να το επιτύχει. Όποιος και αν είναι απέναντί του, σε όποια κατηγορία και αν αυτός... θα μπορούσε να παίζει. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του παραμένουν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και δεν στέκονται, ούτε δευτερόλεπτο, στα εξωαγωνιστικά. Τώρα, αυτή τη στιγμή, μετράει μόνο το «τόπι» που θα κυλήσει ξανά.

Διαβάστε επίσης