Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατάργησαν» μέχρι και το VAR σε γκολ-φαντάσματα του ΠΑΟΚ!

«Κατάργησαν» μέχρι και το VAR σε γκολ-φαντάσματα του ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 - 15:29
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ένας χειρότερος από τον άλλον... Αυτή είναι η «κεντρική ιδέα» των ορισμών στην Τούμπα. Δυο διαιτητές που στο παρελθόν, πάντα αγωνιστική η κριτική, έχουν προκαλέσει σε ματς του Ολυμπιακού, οι Περέιρα και Μάριν τους όρισαν με το... καλημέρα των πλέι οφ. Γίνεται αντιληπτό ότι το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν θέλουν να τους «ξεφύγει» σταγόνα... εξυγίανσης, με αποτέλεσμα να σπάσουν κάθε κοντέρ πρόκλησης. Αν με το καλημέρα κάνουν τέτοιες επιλογές, τι έχουμε να δούμε ακόμα;

Το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Παπαπέτρου (Αθηνών) και στο VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου). Η προπαγάνδα άρχισε να διαδίδει ότι είναι οι δυο κορυφαίοι Έλληνες διαιτητές, όμως αν ίσχυε αυτό, οι ομάδες δεν θα ζητούσαν ξένους μέχρι και στο VAR! Εκεί που και οι δυο έδωσαν αφορμές!

Ας δούμε τις διαιτητικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τους δυο διαιτητές του αγώνα της Τούμπας:

«Κόλλησε» το VAR!

Με Σιδηρόπουλο στο VAR όλα γίνονται! Μέχρι που το μηχάνημα κολλάει! Στο ματς Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1, οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με γκολ-οφσάιντ του Μάτος και ενώ όλοι περίμεναν να μην μετρήσει είδαν τον διαιτητή Σέζο (Κιλκίς) να λέει στους παίκτες της Λαμίας ότι το VAR κόλλησε. Η ΚΕΔ... ξύπνησε μετά από ένα τρίωρο και έβγαλε ανακοίνωση ότι το VAR, όπου ήταν ο Σιδηρόπουλος, λειτούργησε κανονικά. Όμως, δεν έδωσε τους διαλόγους για να το... επιβεβαιώσει. Ο δε Κουκουλάκης έγραψε στην έκθεσή του ότι δεν λειτούργησε! Μύλος!

Αξέχαστο λάθος

Ο Παπαπέτρου προκάλεσε και σε φετινό ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επίδειξη του αθλήματος της... πάλης (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1) έκανε ο Άκπομ σε βάρος του Ευαγγέλου, αμυντικού του Πανιωνίου, πριν το δεύτερο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση πέναλτι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει πάρει αγκαλιά τον αντίπαλό του και στο τέλος τον πάτησε! Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) δεν ειδοποιήθηκε να πάει να δει το VAR, επειδή ο Φωτιάς (Πέλλας), ο οποίος ήταν διαιτητής VAR, είδε τη φάση και έτσι μέτρησε το τέρμα!

Διαβάστε επίσης