Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Η νίκη αφιερωμένη στον Σεμέδο»

Μαρτίνς: «Η νίκη αφιερωμένη στον Σεμέδο»
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 - 23:07

Στον Ρούμπεν Σεμέδο αφιέρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Και αυτό, διότι ο Πορτογάλος «έχασε» τη νονά του, αλλα παρόλα αυτά, έπαιξε και είχε πολύ καλή παρουσία. Ο κόουτς του Θρύλου, παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρώτα από όλα, αφιερώνω τη νίκη στον Σεμέδο που έχασε την Παρασκευή το πρωί τη νονά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. Είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, ότι κι αν μας συμβαίνει κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι.

Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από τη διακοπή για τον κορονοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης