Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 - 00:24

Ηγετική εμφάνιση. Εμφάνιση πρωταθλητή. Εμφάνιση τεράστιας ανωτερότητας! Ο Ολυμπιακός νίκησε (0-1) στο... ρελαντί τον ΠΑΟΚ, χωρίς να απειληθεί, «σφραγίζοντας» την επιστροφή στην κορυφή. «Κλειδώνοντας» το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του! Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Κόντρα στην... εξυγίανση. Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Οι Πειραιώτες, με μαγκιά, ψυχή και καρδιά, «πάτησαν» τους Θεσσαλονικείς και απέδειξαν ξανά, το προφανές... Ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. 27 ματς πρωταθλήματος, 21 νίκες, έξι ισοπαλίες! Ούτε ήττα οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας, μάλιστα, την καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα (εννιά γκολ).

Τι κι αν είχαν να αγωνιστούν τρεις μήνες; Κανείς δεν το κατάλαβε! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εντυπωσιακή. Δύο... σκάλες πάνω από τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εξαιρετικά, κυριάρχησε και «πόνεσε» τους... απέναντι. «Φώναξε» δυνατά, για άλλη μία φορά, ποιος είναι το αφεντικό στη χώρα.

Ο Θρύλος έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη. Φάνηκε τόσο από την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, όσο και από τους πανηγυρισμούς στο γκολ, αλλά και στη λήξη του ματς! Μια «γροθιά» για το 45ο. «Ένα» για τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται, πλέον, στο +17, εννιά ματς πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος! Τι σημαίνει αυτό; Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά...

Διαβάστε επίσης