Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Είμαστε γεμάτοι δύναμη» (video)

Βαλμπουενά: «Είμαστε γεμάτοι δύναμη» (video)
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 - 22:50

Για τη νίκη (0-1) του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο Olympiacos TV.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί η ομάδα τα πήγε καλά. Σημασία αυτό έχει. Φυσικά, ήταν δύσκολο για όλη την ομάδα να βρει ακριβώς το ρυθμό της, γιατί ήταν μεγάλο το διάστημα της απουσίας, όμως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, για τη νίκη αυτή, την οποία χρειαζόταν η ομάδα για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο!

Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους, είτε εντός είτε εκτός έδρας... Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν το ποδόσφαιρο, που δημιουργούν την ατμόσφαιρα. Είναι πάντα άσχημο να παίζεις χωρίς κόσμο, όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή πραγματικότητα. Είμαστε ικανοποιημένοι για το πνεύμα που έδειξε η ομάδα, για την αγωνιστικότητα. Και αυτό, γιατί καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ένα σημαντικό αποτέλεσμα...

Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά το παιχνίδι, μπήκαμε με πάρα πολύ δυνατό πνεύμα. Ήμασταν πάρα πολύ ομαδικοί. Νομίζω, όμως, ότι αυτό που είχε περισσότερο η ομάδα είναι η καλή ψυχολογία! Παίζουμε όλοι για τους συμπαίκτες μας, ξέρουμε να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε μια ενωμένη ομάδα. Έχουμε πνεύμα νικητή, έχουμε ψυχολογία και, φυσικά, έχουμε ποιότητα.

Η ομάδα είναι γεμάτη δύναμη, έχει πολύ καλή ψυχολογία, κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε εννέα ακόμη ματς και πρέπει να εμφανιζόμαστε έτσι, με αυτή τη δύναμη, με αυτή την ψυχολογία, με αυτό το πνεύμα».

Διαβάστε επίσης