Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ο Ιβάν φταίει ποτέ;

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ο Ιβάν φταίει ποτέ;
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 - 21:52

Ο Ολυμπιακός ήταν ο άξιος νικητής στην Τούμπα. Δεν είπαν κουβέντα. Τι να πουν; Εξαφανίστηκαν. Μήπως για την αποβολή του Βιεϊρίνια που δεν έδωσαν ποτέ οι εξυγιαντές; Ή μήπως για το πρώτο γκολ του Ελ Αραμπί που δεν μέτρησε; Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα μπάχαλο, ο Ολυμπιακός τον λυπήθηκε και έμεινε το 0-1. Μάγκικα και Πειραιώτικα το διπλό για τον Θρύλο που πήγε τη διαφορά στους 17 βαθμούς.

Την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ δεν την περιμέναμε διαφορετική. Άρχισε το πριόνισμα στον Φερέιρα, τον προπονητή του. Ξέρετε, αυτόν που οι ίδιες πένες, έγραφαν πριν λίγους μήνες πως είναι καλύτερος του Μαρτίνς, πως ο Σαββίδης τον έδεσε με ρήτρα στην Τούμπα και πως δεν θα τον αφήσει.

Αυτόν προσπαθούν να φάνε τώρα οι αντικειμενικές πένες. Για την ακρίβεια, να τον ψήσουν να παραιτηθεί, γιατί δεν είναι εποχή για αποζημιώσεις. Άρχισε το πριόνισμα για τα καλά με τον Φερέιρα και φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για το χάλι του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να φταίει ο Ιβάν, δεν γίνεται, έτσι τους έμαθαν να λένε. Είναι οι ίδιοι που τολμούσαν και έγραφαν πως ο Μαρινάκης διαλύει τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι. Τους ξέρουν και οι πέτρες πλέον. Συνεχίστε το πριόνισμα στον Φερέιρα τώρα, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Τα κείμενα για το πόσο έτοιμος είναι ο Πάμπλο Γκαρσία άλλωστε, είναι έτοιμα εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης