Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλερ ετοιμάσου, έρχεται ο «μάγος»!

Μίλερ ετοιμάσου, έρχεται ο «μάγος»!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 10:34

Τέταρτος σε ασίστ, σε όλη την Ευρώπη είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά! Ο παικταράς του Θρύλου έχει καταφέρει σε 33 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού να μοιράσει 21 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις… Ένα πραγματικά αξιοσημείωτο κατόρθωμα, το οποίο μάλιστα δεν τον… εφησυχάζει!

Ο Γάλλος πιάνει, σε κάθε ματς, νέες κορυφές στην απόδοσή του, δείχνοντας ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να… σταματήσει, αλλά θα συνεχίσει πιο δυνατά! Άλλωστε, έχει μπροστά του άλλα 11 ματς, για να ξεπεράσει εκείνους, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά του και να αφήσει πίσω του και τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος είναι στην κορυφή με 23 ασίστ, σε 41 ματς.

Ακολουθεί ο Τζέιμς Φόρεστ της Σέλτικ με 22 ασίστ σε 47 παιχνίδια και ο Μίχαελ Λιντλ της Βολφσμπέργκερ με 22 ασίστ επίσης, σε 32 παιχνίδια. Μαζί με τον Βαλμπουενά στις 21 ασίστ είναι ο Ζίγες του Άγιαξ, ο Ντι Μαρία της Παρί και ο Τάντιτς του Άγιαξ, ενώ μία λιγότερη έχει ο Σάντσο της Ντόρτμουντ. Η δεύτερη νεότητα του Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι μια… θεωρία, αποτυπώνεται με αριθμούς, στην πράξη. Και δείχνει ότι ο Γάλλος δεν έχει ακόμη σταματήσει! Έχει δρόμο μπροστά του, για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα!

Διαβάστε επίσης

Ε όχι! Μέχρι και με τα χέρια έπαιζε...

Ε όχι! Μέχρι και με τα χέρια έπαιζε...

Τι κι αν έπαιζε με… χέρια και με πόδια, για να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Και ο Πορτογάλος Αντρέ Βιεϊρίνια βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών μετά τη «φάπα» από τον Θρύλο!

Επιστροφή στη δουλειά!

Επιστροφή στη δουλειά!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα, Τρίτη (9/6) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το χθεσινό (8/6) ρεπό...