Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «φάει» και τον Μίλερ ο Βαλμπουενά!

Θα «φάει» και τον Μίλερ ο Βαλμπουενά!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 23:10

Η ποιότητα του Ματιέ Βαλμπουενά είναι γνωστή. Και τεράστια! Κάτι που απέδειξε ο Γάλλος σούπερ σταρ και την Κυριακή (7/6) στην Τούμπα, προσφέροντας τα μέγιστα στη νίκη (0-1) του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1.

Πέρα από την ασίστ που μοίρασε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο γκολ του Θρύλου, είχε γενικότερα εξαιρετική παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Για άλλη μία φορά. Με τον 35χρονο άσο να διανύει εντυπωσιακή σεζόν στο Λιμάνι.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Βαλμπουενά έφτασε τις 22 ασίστ σε 33 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ενώ μετρά και οκτώ τέρματα. Έχει, δηλαδή, συμμετοχή σε 30 γκολ των Πειραιωτών! Φοβερό! Μάλιστα, με τις 22 ασίστ που μετρά έως τώρα, είναι ο δεύτερος καλύτερος... πασέρ στην Ευρώπη!

Πρώτος ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου, με 23 ασίστ σε 41 παιχνίδια. Και ακολουθούν με 22 ασίστ, ο Τζέιμς Φόρεστ της Σέλτικ σε 47 ματς και ο Μίχαελ Λιντλ σε 32. Να σημειωθεί, ότι 21 ασίστ μετρά ο Χακίμ Ζίγιεχ του Άγιαξ, ο Άνχελ Ντι Μαρία της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ...

Διαβάστε επίσης