Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Μην επαναπαύεστε!»

Μαρτίνς: «Μην επαναπαύεστε!»
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 13:31

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες θετικά, με τη δουλειά του! Ο Πορτογάλος εξελίσσεται σε έναν απόλυτο winner, σε έναν απόλυτο «αποτελεσματάκια», δίχως όμως να χάνει την μαγεία της μπάλας που ξέρει ότι μπορεί να αποδώσει η ομάδα που έχει στα χέρια του. Ο Μαρτίνς ξέρει καλά ότι τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει και πως όλα είναι ανοικτά, για το 45ο, ακόμη και αν πλέον ο Ολυμπιακός το κρατά και… με τα δύο χέρια.

«Μην επαναπαύεστε!», λέει διαρκώς ο Μαρτίνς στους παίκτες και το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού, είναι αυτό! Με αυτό το πνεύμα νικητή οι μεγάλες ομάδες γίνονται μεγαλύτερες και ο Μαρτίνς το ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Ο ίδιος ο προπονητής του Θρύλου δεν σταματάει τη δουλειά, δεν επαναπαύεται και δεν χαλαρώνει.

Η ομάδα έχει στόχους ακόμη μπροστά της. Έχει σημαντικά παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη και κυνηγάει και τους τρεις στόχους της! Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη! Η ποιότητα είναι εκεί, η δίψα το ίδιο και με νοοτροπία νικητή, όπως αυτή που ο Μαρτίνς περνά στους παίκτες του, όλα μπορούν να γίνουν! Με μεθοδικότητα, με πίστη, αλλά προπάντων, με διαρκή επαγρύπνηση!

Διαβάστε επίσης