Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιμίκας: «Καίει» και στην Αγγλία!

Τσιμίκας: «Καίει» και στην Αγγλία!
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - 10:58

Αποτελεί, αναμφίβολα, το πιο «καυτό» όνομα του φετινού, μεταγραφικού καλοκαιριού, για τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος έχει στα χέρια του έναν από τους πιο «καυτούς» μπακ στην Ευρώπη, ο οποίος έχει αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα από κάθε κατεύθυνση. Ο Κώστας Τσιμίκας είναι στο επίκεντρο και αυτό δεν αλλάζει, αφού οι ομάδες που τον έχουν «λοκάρει», δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την υπόθεσή του. Και θα τον διεκδικήσουν, η μία από την άλλη.

Ο Ολυμπιακός είναι αμετακίνητος στις θέσεις του. Δεν έχει βάλει πωλητήριο, στον Τσιμίκα και έτσι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με χρήματα, τα οποία θεωρεί ότι δεν αξίζει. Το ποσό είναι περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ (συν) και οι ομάδες που τον θέλουν, πρέπει να καταβάλουν τα χρήματα που ο Ολυμπιακός απαιτεί, για να τον παραχωρήσει.

Και αν για τον Τσιμίκα… βοά το Καμπιονάτο, το ενδιαφέρον δεν έρχεται μόνο από εκεί. Σημερινά δημοσιεύματα (όπως εκείνο της εφημερίδας Sportime) αναφέρουν ότι για τον «Τσίμι» ενδιαφέρεται και ετοιμάζει πρόταση και η Λέστερ. Και έτσι το πράγμα… περιπλέκεται όμορφα και με ενδιαφέρον! Οι Άγγλοι είναι δυνατοί στο μεταγραφικό παζάρι και δεν… τους αρέσει να χάνουν. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι διαπραγματεύσεις να αναμένουν… σπίθα, για να ανάψουν.

Κερδισμένες βγαίνουν όλες οι πλευρές και το δεδομένο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις. Η υπόθεση Τσιμίκα αποτελεί το κύριο μεταγραφικό σενάριο του καλοκαιριού και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

«Οργώνει» τη Γαλλία!

«Οργώνει» τη Γαλλία!

Δύο άξονες για την αναζήτηση νέων παικτών, από τον Φρανσουά Μοδέστο και το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.