Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς ακούει ροτέισον και… γελάει

Ο Μαρτίνς ακούει ροτέισον και… γελάει
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 - 10:59

Αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού γίνονταν, ανέκαθεν, και θα συνεχίσουν να γίνονται, με γνώμονα μόνο την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα του συνόλου. Ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής δίκαιος, εκτός από καλός. Γνωρίζει καλά πως να διαχειριστεί την ομάδα που έχει στα χέρια του και για τον λόγο αυτό το σύνολο έχει εμφανιστεί τόσο δεμένο, δίχως προβλήματα και δυσλειτουργίες. Ο Μαρτίνς βλέπει μπροστά του τα παιχνίδια που έρχονται και το μόνο το οποίο σκέφτεται, πρωτίστως, είναι η κατάκτηση του τίτλου!

Όποιο ροτέισον γίνει στα προσεχή ματς του Θρύλου, αρχής γενομένης από εκείνο της Κυριακής, με αντίπαλο τον Άρη, στο Καραϊσκάκη, θα γίνει προεκτικά, με μέτρο και με βάση τη δικαιοσύνη, την οποία προάγουν οι προπονήσεις στο Ρέντη! Ο Ολυμπιακός έχει ισάξιους ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και όποιος παίρνει φανέλα βασικού το κάνει αυτό επειδή είναι πιο έτοιμος και πιο φορμαρισμένος.

Αλλαγές, λοιπόν, δεν αναμένονται μεγάλες, στο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Καραϊσκάκη μετά από πολύ, πολύ καιρό. Έστω και χωρίς κόσμο. Ο Μαρτίνς δεν πρόκειται, επ’ ουδενί, να ρισκάρει μία «γκέλα» με τον Άρη, η οποία εκτός από το να αναβάλει την απονομή, θα χαλάσει και την εικόνα της ομάδας, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ό,τι κάνει ο Μαρτίνς, στον Ολυμπιακό, το κάνει με γνώμονα τη νίκη. Έτσι σχεδιάζει πάντα την ομάδα του, έτσι θα την σχεδιάσει και τώρα.

Διαβάστε επίσης

Δοκιμάζει ξανά το 4-2-3-1!

Δοκιμάζει ξανά το 4-2-3-1!

Ο Μαρτίνς δουλεύει ξανά με το γνωστό, αγαπημένο, «ερυθρόλευκο» σχήμα. Σε εξαιρετική κατάσταση Ραντζέλοβιτς και Φορτούνης, «βλέπουν» ενδεκάδα...