Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαβορί ο Σούμπασιτς, κριτήριο ο Σα!

Φαβορί ο Σούμπασιτς, κριτήριο ο Σα!
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 - 10:31

Ο Ολυμπιακός έχει τερματοφύλακα. Τερματοφυλακάρα, για την ακρίβεια. Τον Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος πορτιέρε ανήκει στον Ολυμπιακό ψυχή και σώματι και με κάθε του εμφάνιση, κάτω από τα καρέ της ομάδας του Μαρτίνς, αποδεικνύει για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός τον επέλεξε και δαπάνησε τόσα χρήματα, για να τον «δέσει» στο λιμάνι.

Ωστόσο, στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία εάν μία ομάδα καλύψει, αποκτά αυτομάτως τα δικαιώματά του. Με δεδομένο, φυσικά, ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί σε εκείνη. Όταν βέβαια πρόκειται για την… Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγου χάρη, ενδεχομένως ο Σα να ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του. Αν και δεν είναι δεδομένο ότι θα ήθελε, από πρώτος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, με πρωταθλητισμό και Ευρώπη, να κατέβει σε δεύτερος τερματοφύλακας, έστω και στην Πριμέρα.

Όπως και να ‘χει, η υπόθεση «Ζοζέ Σα» και μόνο, είναι εκείνη που θα κρίνει το μέλλον του «άσου» στον Θρύλο. Ο Πορτογάλος τραβάει το ενδιαφέρον όχι μόνο από την Ατλέτικο και αναμένει προτάσεις, για το καλοκαίρι που μπήκε… Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει «πωλητήριο» στον Σα και δεν θέλει να τον χάσει. Ωστόσο, εάν βρισκόταν μία ομάδα, η οποία κάλυπτε τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ και ο Σα αποφάσιζε να κάνει την κίνησή του, τότε ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να αναζητήσει νέο τερματοφύλακα. Εκεί μπαίνει στο «κάδρο» ο Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Ο Κροάτης έμπειρος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και η αξία του είναι μεγάλη. Στον Ολυμπιακό αρέσει πολύ και είναι δεδομένο ότι εάν υπάρξει κινητικότητα από πλευράς Σα (ομάδων του εξωτερικού, δηλαδή) ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κινηθεί, για να μπορέσει να κλείσει τον Κροάτη πορτιέρε. Ο Σούμπαστς, εφόσον ο Σα μπει σε διαδικασία αποχώρησης, είναι το πρώτο φαβορί, για να τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε επίσης

Ποιος θα παίξει βασικός;

Ποιος θα παίξει βασικός;

Ο Μαρτίνς έκανε… παλιά κόλπα στο Ρέντη, ανακατεύοντας την ομάδα και κρατώντας όλους τους παίκτες σε εγρήγορση!

Το «κάστρο» του Θρύλου!

Το «κάστρο» του Θρύλου!

Σχεδόν δύο χρόνια και 24 ματς αήττητος ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», όσον αφορά στο πρωτάθλημα...