Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «σκηνή» είναι δική τους

Η «σκηνή» είναι δική τους
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 10:30

Εκτός αποστολής λοιπόν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ παίρνει ανάσες, σωματικά και -κυρίως- ψυχολογικά, με τον Μαρτίνς να ανταμείβει τον επαγγελματισμό του, όπως του αξίζει. Εκτός αποστολής ο Σεμέδο σημαίνει ότι ήρθε -ξανά- η ώρα των Σισέ και Μπα, να συνυπάρξουν στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού. Οι δύο Σενεγαλέζοι έπαιξαν μαζί στην Άρσεναλ, κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας ότι μπορούν να συνθέσουν ένα αξιόπιστο δίδυμο στα μετόπισθεν.

Για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν ξανά δίπλα-δίπλα, στην άμυνα του Θρύλου και να δείξουν τον καλό εαυτό τους, εκείνον που έχουν γνωρίσει και στο παρελθόν. Ο Μαρτίνς δεν το κάνει μόνο από ανάγκη. Εμπιστεύεται τους δύο ποδοσφαιριστές του και τους το δείχνει ξανά. Εξάλλου, χρειάζονται το να παίξουν ξανά μαζί, πριν το κάνουν… αναγκαστικά, στη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Θυμίζουμε ότι και εκεί ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι εκτός «μάχης», αφού είχε αποβληθεί στο -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο ΣΙσέ και ο Μπα θα κληθούν, αναγκαστικά τότε, να καλύψουν το κέντρο άμυνας και έτσι, το να έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, μαζί, είναι από επιβεβλημένο, έως απαραίτητο.

Το σημερινό παιχνίδι, χωρίς να λογίζεται ως «τεστ» ή… «προπόνηση» για τη Γουλβς (εξάλλου το ματς με τους Εγγλέζους αργεί ακόμη) δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους δύο σέντερ μπακ, να τεστάρουν ξανά τη «χημεία» τους και την επαφή τους, ως δίδυμο στα στόπερ.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας! (photos)

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας! (photos)

Πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, στη μετά lockdown εποχή, για τον Θρύλο! Αντίπαλος ο Άρης! Επιστρέφουμε στο σπίτι μας, μετά το ματς με τη Γουλβς!