Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»

Μαρτίνς: «Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 - 00:07

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη (3-1) επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλά, παράλληλα, για τον Μαντί Καμαρά και το επερχόμενο ματς του Θρύλου με τον ΠΑΟ, στον Ναό...

Αρχικά, ο 50χρονος κόουτς των Πειραιωτών δήλωσε: «Η ομάδα δεν είχε ένταση. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν κάναμε την εμφάνιση που είχαμε πραγματοποιήσει στην Τούμπα».

Για τον Καμαρά, υπογράμμισε: «Πραγματικά, ο Καμαρά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις! Είμαστε μια ομάδα με πολλούς αυτοματισμούς και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε διάφορες αλλαγές... Με το 4-3-3 έχουμε μια επιλογή παραπάνω».

Και συμπλήρωσε: «Το σκορ μας επέτρεψε να κάνουμε αλλαγές... Έχουμε δύσκολη συνέχεια και δώσαμε την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να παίξουν. Τους χρειαζόμαστε όλους για τη συνέχεια. Μας λείπει πολύ ο κόσμος μας! Το ποδόσφαιρο είναι νεκρό χωρίς τον κόσμο. Είναι μία μεταβατική περίοδος και πρέπει να κάνουμε υπομονή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Πράγματι, το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ακόμη παιχνίδι που παίρνουμε τρεις βαθμούς... Θα είναι δύσκολο για μας που θα παίξουμε τόσο γρήγορα το Κύπελλο. Θα έπρεπε να δώσουν περισσότερη αξία στην διοργάνωση του Κυπέλλου. Θα έπρεπε όλοι να έχουν τις ίδιες μέρες για να ξεκουραστούμε».

Διαβάστε επίσης

Να τοι, να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Να τοι, να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Μόνο η... απονομή έμεινε, να το επισημοποιήσει. ΑΥΤΟΣ ο Ολυμπιακός, δεν σταματιέται! Νίκησε και τον Άρη (3-1) με τρομερό Καμαρά και... προελαύνει...