Ντουντούκα
Εντάξει, μείωσαν στους 22!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ομάρ ή… αντι-Ομάρ, ο Θρύλος θα είναι πάντα έτοιμος

Ομάρ ή… αντι-Ομάρ, ο Θρύλος θα είναι πάντα έτοιμος
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 11:01

Η υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, παραμένει ανοικτή και όσο αυτή δεν κλείνει με τρόπο θετικό, ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάξει τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψει το κενό του, εφόσον αυτό εντέλει προκύψει. Η διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά το θέμα παραμένει ανοικτό και όσο αυτό συνεχίζεται, ο Θρύλος εξετάζει τις λύσεις που έχει στα χέρια του, για να ενισχύσει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Παίκτες υπάρχουν και έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες έχουν τρενάρει το θέμα, εν αναμονή του Ομάρ, αλλά και των αγωνιστικών, τα οποία επείγουν. Η έρευνα για τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει την θέση του Ομάρ, αν αυτή δεν έχει αίσιο τέλος, συνεχίζεται. Και δεν μιλάμε, φυσικά, για έναν παίκτη νεαρό και ταλαντούχο, σε αυτή την περίπτωση. Αλλά για έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο και με παραστάσεις, ο οποίος θα έρθει και θα κουμπώσει στην ομάδα, καλύπτοντας το κενό, εφόσον αυτό δημιουργηθεί.

Επαναλαμβάνουμε ότι προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να μείνει ο Ομάρ. Και ο Ομάρ θέλει, αλλά η διαφορά υπάρχει και δεν είναι βέβαιο ότι θα καλυφθεί, παρά την θετική πρόθεση και των δύο πλευρών. Και για τον λόγο αυτό, ο Θρύλος θα είναι πάντα έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

«Πες μας πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη», απάντησε σε παράγοντα της ΕΠΣ Αχαϊας που ειρωνεύτηκε την ένσταση του Ολυμπιακού...