Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάει κόντρα στην Κυβέρνηση η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός έβγαλε στη φόρα το... έκτρωμα

Πάει κόντρα στην Κυβέρνηση η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός έβγαλε στη φόρα το... έκτρωμα
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 11:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φοβερά και τρομερά πράγματα από την απίθανη ομοσπονδία της διοίκησης του Γραμμένου που έχει χάσει κάθε λογική, έτσι όπως κατάντησε μετά τις κρατικές παρεμβάσεις των Κοντονή και Γραμμένου. Η ομοσπονδία στην έκτακτη ΓΣ, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, προσπαθεί να περάσει διάταξη, η οποία θα ενοποιεί τη διοίκηση Γραμμένου με την ΠΔΕ του Δρόσου.

Πρόκειται για νομικό άλμα που δεν έχει προηγούμενο, για διάταξη-τέρας! Στην ΕΠΟ έχουν μπερδέψει τα καρπούζια με τα πεπόνια. Μια εκλεγμένη διοίκηση να θεωρείται συνέχεια μιας διορισμένης διοίκησης! Είναι δυνατόν; Κι όμως, για την ΕΠΟ είναι! Ναι, αυτό μας λέει η μεταβατική διάταξη του καταστατικού της ΕΠΟ, πιο συγκεκριμένα η παράγραφος 3 του άρθρου 82 και η αιτιολογία είναι ότι αυτό θέλουν η FIFA και η UEFA!

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ζητεί ξεκάθαρη λύση. Έτσι, έβγαλε στη φόρα το έκτρωμα που επιχειρεί να περάσει η διοίκηση Γραμμένου στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» εκπροσωπούνται από τον Κώστα Καραπαπά και κατέθεσαν ένσταση καθώς η τετραετία της διοίκησης Γραμμένου συμπληρώνεται στις 18/08/21. Παρόμοιο αίτημα κατέθεσαν και οι ΕΠΣ Πειραιά, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Ηλείας και Χανίων.

Διαβάστε επίσης

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

«Πες μας πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη», απάντησε σε παράγοντα της ΕΠΣ Αχαϊας που ειρωνεύτηκε την ένσταση του Ολυμπιακού...

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

«Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο», κατάγγειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ...