Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούμπασιτς, πάντα σε πρώτο πλάνο!

Σούμπασιτς, πάντα σε πρώτο πλάνο!
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 13:08

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τον κορμό του. Όπως και με την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, έτσι και με εκείνη του Ζοζέ Σα, ο Θρύλος θέλει να διατηρήσει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα στο ρόστερ του. Για τον λόγο αυτό δεν του έχει βάλει και «πωλητήριο».

Παρόλα αυτά, στον Θρύλο κρατούν ζεστή την υπόθεση «Σούμπασιτς», διατηρώντας τις επαφές με τον Κροάτη παικταρά και προετοιμάζοντας το έδαφος, εφόσον υπάρξει κινητικότητα στην υπόθεση «Ζοζέ Σα».

Σαφής η πρόθεση του Θρύλου, ωστόσο ο Σα, ως γνωστόν, έχει ρήτρα. Αποτέλεσμα αυτού είναι εάν μία ομάδα ενδιαφερθεί να τον πάρει, να μπορεί να το κάνει, καταβάλλοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 13 εκ. ευρώ. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, ο Θρύλος θα θελήσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του και η λύση του Σούμπασιτς προκρίνεται! Το σενάριο να «παίξει» ο Σούμπασιτς για δεύτερος τερματοφύλακας είναι λιγάκι δύσκολο, αφού το κασέ του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Ο Κροάτης έχει όλα τα στοιχεία, αλλά και την εμπειρία, για να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, εφόσον κάποια ομάδα του εξωτερικού «αρπάξει» τον Σα, καταβάλλοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του και ο ποδοσφαιριστής συμφωνήσει να μετεγγραφεί. Στον Θρύλο δεν… πιάνονται στον ύπνο και για αυτό δουλεύουν τις υποθέσεις που τους ενδιαφέρουν, όπως εκείνη του Κροάτη.

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

«Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο», κατάγγειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ...