Ντουντούκα
Εντάξει, μείωσαν στους 22!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!

Τους γλεντάει ο Καραπαπάς!
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 12:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένταση επικράτησε την ώρα που ο Ολυμπιακός και οι πέντε ΕΠΣ (Πειραιά, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Ηλείας, Χανίων) κατέθεσαν την ένσταση κατά της τροποποίησης του καταστατικού της ΕΠΟ, στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ομοσπονδίας.

Ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαϊας, Κώστας Ντάσιος, ο οποίος παρίσταται ως παρατηρητής (σ.σ. άλλοι είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποί της) ειρωνεύτηκε, κάτι που έκανε πυρ και μανία τον Κώστα Καραπαπά. Ο Ντάσιος δεν έλεγε το όνομά του και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον... γλέντησε: «Ντρέπεσαι να πεις το όνομά σου; Πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη;».

Ο Ντάσιος, μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο που ο Κούγιας αναφέρει ως στενό συνεργάτη του Μελισσανίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας Δανιήλ πήγαιναν, σύμφωνα με καταγγελίες, σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων. Στη ΔΣ της ΕΠΟ το μπλοκ της ΑΕΚ αποκαλύφθηκε ότι θέλει εκλογές το καλοκαίρι καθώς ο Δανιήλ κατέθεσε αίτημα για να γίνουν στις 30 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

Έκρηξη Κούγια κατά Γραμμένου!

«Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο», κατάγγειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ...