Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμές... αργότερα

Δοκιμές... αργότερα
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 16:02

Κανείς από εμάς δεν θα πρέπει να έχει την αίσθηση ότι επειδή ο Ολυμπιακός βρίσκεται τόσο μπροστά στη βαθμολογία, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, θα καθίσει στο υπόλοιπο τον πλέι οφ… αραχτός. Κάθε άλλο.

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η Super League και το γεγονός ότι βρίσκεται τόσο μπροστά από τους αντιπάλους του, δεν επιτρέπει εφησυχασμό και… χαλάρωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει ώστε αυτή η νοοτροπία να μείνει μακριά από τα αποδυτήρια στο Ρέντη και να διατηρηθεί η εγρήγορση.

Με το ίδιο σκεπτικό, όμως, κινείται πρωτίστως ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ομάδα του, ενόψει των σημαντικών, προσεχών τριών αγώνων. Αντίπαλοι κατά σειρά οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον Θρύλο να δίνει τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα και να θέλει να αναδειχθεί νικητής σε όλα!

Δεν κάνει… εκπτώσεις ο Μαρτίνς, λοιπόν, ο οποίος θα βάλει την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζουν συνέχεια οι ίδιοι 11, αλλά σημαίνει ότι δεν θα… πειραματιστεί. Θα δει ποιοι είναι στην καλύτερη κατάσταση και έτσι, κάπως, θα προχωρήσει στην επιλογή της 11άδας. Οι δοκιμές και τα πειράματα μπορούν να περιμένουν, τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης