Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό σημαίνει ηγέτης! (photo)

Αυτό σημαίνει ηγέτης! (photo)
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 09:56

Μία δεκαετία γεμάτη επιτυχίες. Διακρίσεις. Όνειρα, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν και γίνονται διαρκώς, πράξη. Και όσα δεν έχουν γίνει ακόμη, το «ακόμη» είναι η λέξη κλειδί! Ο Ολυμπιακός, υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, εδώ και 10 χρόνια, αυξάνει διαρκώς τη διαφορά του από τις άλλες, εν Ελλάδι ομάδες και κλείνει εκείνη με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ο Θρύλος είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει απομείνει να εκπροσωπεί ΕΠΑΞΙΑ το ελληνικό ποδόσφαιρο στο ευρωπαϊκό στερέωμα και ΑΥΤΟ, πέρα από τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα που έχει κατακτήσει, είναι το μεγαλύτερο παράσημο, για τον «καπετάνιο» Μαρινάκη.

Ο Θρύλος γιορτάζει τη συμπλήρωση 10 χρόνων, από την ανάληψη της ηγεσίας του Ολυμπιακού, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το πανηγυρίζει με ένα υπέροχο ποστάρισμα, με το μότο να είναι ένα και να εκφράζει όλη την αγάπη για τον Θρύλο: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Διαβάστε επίσης

Ηχούν καμπάνες! 6 Ιουλίου δικάζει το CAS!

Ηχούν καμπάνες! 6 Ιουλίου δικάζει το CAS!

Απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης για αναβολή 2 εβδομάδων! Πλησιάζει η ώρα της -οριστικής και αμετάκλητης- απονομής δικαιοσύνης για τους ενόχους τους σκανδάλου πολυιδιοκτησίας...