Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύσπαση ο Ματιέ, γλίτωσε τα χειρότερα!

Σύσπαση ο Ματιέ, γλίτωσε τα χειρότερα!
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 12:29

Τα νέα των ενοχλήσεων του Ματιέ Βαλμπουενά, στον οπίσθιο μηριαίο, στην προπόνηση της Πέμπτης, ήρθαν να ταράξουν τα νερά στον Ολυμπιακό, ενόψει Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος παικταράς, ακρογωνιαίος λίθος της ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς, φέτος, δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρώσει το πρόγραμμα και τέθηκε εκτός προπόνησης.

Ευτυχώς, όμως, τα νέα από τις εξετάσεις του, ήρθαν να καθησυχάσουν τον Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο, καθώς έδειξαν μία ήπια σύσπαση στο σημείο όπου ένιωσε τις ενοχλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα κινηθεί συντηρητικά τις προσεχείς μία-δύο ημέρες. Οι πιθανότητες να παίξει με τον ΠΑΟ σίγουρα δεν είναι με το μέρος του, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, με τη θέληση, την οποία έχει επιδείξει φέτος ο Ματιέ. Θα το παλέψει και εφόσον αισθανθεί καλά μέχρι το Σάββατο, δεν αποκλείεται να είναι και παρών. Γλιτώνει τα χειρότερα ο παικταράς, ο οποίος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το προβληματάκι αυτό, το συντομότερο δυνατόν και να είναι ξανά παρών στην ενδεκάδα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Ηχούν καμπάνες! 6 Ιουλίου δικάζει το CAS!

Ηχούν καμπάνες! 6 Ιουλίου δικάζει το CAS!

Απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης για αναβολή 2 εβδομάδων! Πλησιάζει η ώρα της -οριστικής και αμετάκλητης- απονομής δικαιοσύνης για τους ενόχους τους σκανδάλου πολυιδιοκτησίας...