Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Superleague αποφάσισε αγώνες με κόσμο και ο Γκαγκάτσης το... βιολί του

Η Superleague αποφάσισε αγώνες με κόσμο και ο Γκαγκάτσης το... βιολί του
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 20:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μπορεί να είχε το... βιολί του στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, τελικά άλλαξε σκοπό και η Superleague επιβεβαίωσε την ομόφωνη απόφαση για παρουσία ποσοστού 20 % των φιλάθλων στα γήπεδα. Το αίτημα θα υποβληθεί στον Αυγενάκη και θα πρέπει να εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ.

Αρχικά το αίτημα ήταν για παρουσία ποσοστού φιλάθλων στους αγώνες των πλέι οφ, των πλέι άουτ και των αγώνων μπαράζ. Εκεί παρενέβη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης και ζήτησε το αίτημα να είναι παρουσία ποσοστού 20 % των φιλάθλων (στο Καραϊσκάκη θα είναι κάτι παραπάνω από 6.000) για όλους τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, δηλαδή και για το Κύπελλο.

Εκεί, άρχισε ο Μάκης Γκαγκάτσης το... βιολί του και η τηλεδιάσκεψη κράτησε δυο ώρες αντί για πέντε λεπτά! Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν θέλει ισονομία επειδή δεν ήθελε ο ΠΑΟΚ να παίξει με θεατές στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (24/06) με τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι στον πρώτο αγώνα δεν υπήρχαν μέτρα για τον κορωνοϊό. Μην απορήσετε, αν η Κυβέρνηση ανάψει το πράσινο φως για φιλάθλους και η ΕΠΟ τους... αποκλείσει στο Κύπελλο!

Μετά ο Γκαγκάτσης ζήτησε να μπει όριο 8.000 φιλάθλων. Επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Λίγκας:

Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.

Διαβάστε επίσης

Ραντζέλοβιτς για... όλα!

Ραντζέλοβιτς για... όλα!

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο εξωτερικό...

Καταγγελίες-σοκ Κούγια για σχέδιο άλωσης της Superleague

Καταγγελίες-σοκ Κούγια για σχέδιο άλωσης της Superleague

«Ετοιμάζουν αντίστοιχα πρόσωπα, ώστε όλοι εμείς οι άλλοι ιδιοκτήτες να είμαστε υποχείρια τους», καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας, που προβλέπει ότι η συμμαχία των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι...