Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνει το μάτι» στον Ολυμπιακό! (video)

«Κλείνει το μάτι» στον Ολυμπιακό! (video)
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 10:29

Ο παικταράς Νασέρ Σαντλί είναι ένας από φερόμενους ως μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση των άκρων της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Ο 31χρονος Βέλγος, ο οποίος έχει γράψει ήδη μία σημαντική καριέρα, στα γήπεδα της Ευρώπης, φέρεται να έχει «ενοχλήσεις» από ομάδες της πατρίδας του, με την Αντβέρπ να ξεχωρίζει, ως προς την προσφορά που του έχει κάνει. Παρόλα αυτά, στο Βέλγιο θεωρούν ότι ο έμπειρος εξτρέμ… γλυκοκοιτάζει προς Πειραιά μεριά…

Ο Σαντλί φέρεται να έχει απορρίψει την πρόταση της Αντβέρπ, η οποία προσπαθεί να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαιτέρως «ζεστός» με την προοπτική να παραμείνει στο Βέλγιο, για λογαριασμό της συγκεκριμένης ομάδας και έτσι ο δρόμος για να έρθει στο λιμάνι, δείχνει να ανοίγει… διάπλατα.

Στην πατρίδα του Σαντλί θεωρούν ότι 31χρονος παικταράς έχει καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ βλέπει και την ίδια την ομάδα ως μία πιο καλή προοπτική, για να συνεχίσει την καριέρα του. Το μέγεθος του Συλλόγου, η ευρωπαϊκή του παρουσία, η Ελλάδα, το γεγονός ότι υπάρχουν στο λιμάνι παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά, ο Ομάρ, αν μείνει τελικά, δείχνουν στον Σαντλί τον δρόμο και εκείνος μοιάζει, τούτη τη στιγμή, πρόθυμος να τον ακολουθήσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, για τον έμπειρο ακραίο, η Κλαμπ Μπριζ και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πως μπορούν να αλλάξουν οι ισορροπίες, εάν αυτό συμβεί. Και πάλι ο Ολυμπιακός έχει, ενδεχομένως, ένα προβάδισμα, αφού ισχύουν ξανά τα παραπάνω, όμως όλα θα εξαρτηθούν και από το πως θα κινηθεί στην υπόθεση η ίδια η ομάδα του λιμανιού.

Ο Σαντλί, πάντως, δεν είναι η μόνη επιλογή, για τα εξτρέμ, θέση στην οποία -ούτως ή άλλως- ο Ολυμπιακός δείχνει να αναζητά παραπάνω από έναν παίκτη. Γκραντέλ, Βαντίγιο, Κουρ, Μπενσαρκί και όχι μόνο είναι μερικά από τα ονόματα που «παίζουν» για να ενισχύσουν τα εξτρέμ, ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Τελικό όχι, θετικό… ναι!

Τελικό όχι, θετικό… ναι!

Η παραμονή του Ομάρ μέχρι τον Αύγουστο δείχνει, ξανά, την καλή πρόθεση και των δύο πλευρών, στο θέμα παραμονής του Νορβηγού.

Ραντζέλοβιτς για... όλα!

Ραντζέλοβιτς για... όλα!

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο εξωτερικό...