Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικό όχι, θετικό… ναι!

Τελικό όχι, θετικό… ναι!
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 11:57

Ας αρχίσουμε παίρνοντας ως δεδομένο ότι στην υπόθεση Ολυμπιακός-Ομάρ-ανανέωση, δεν υπάρχει, ακόμη, τίποτα δεδομένο. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του, υπόθεση η οποία εκκρεμεί, μεταξύ άλλων ανανεώσεων, για τους «ερυθρόλευκους». Το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί το προσεχές διάστημα, όμως στο μεταξύ, ο αρχηγός συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα μέχρι το ευρωπαϊκό της ματς, δίνοντας μία μικρή παράταση στο συμβόλαιό του.

Κίνηση η οποία ερμηνεύεται, από όσους βρίσκονται κοντά στα τεκταινόμενα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ως απολύτως θετική. Ο Νορβηγός θέλει να παραμείνει στο λιμάνι και ο Ολυμπιακός θέλει το ίδιο. Αυτό είναι, ίσως, το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει αρκετά τα δεδομένα μίας πιθανής συμφωνίας και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».

Η πρόθεση του Νορβηγού μπακ να παρατείνει την παραμονή του στο Ρέντη, μέχρι τον Αύγουστο δείχνει ότι υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω συζητήσεων, έως ότου βρεθεί ο τρόπος να «γεφυρωθεί» η διαφορά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον παίκτη.

Ποδοσφαιριστές υποψήφιοι να «γεμίσουν τα παπούτσια» του Ομάρα, εφόσον δεν βρεθεί λύση στο θέμα, υπάρχουν. Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα καλές. Αφού προφανώς, για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Το σκάουτινγκ γίνεται 365 μέρες τον χρόνο και η μεταγραφική λίστα διαρκώς ανανεώνεται. Έτσι και στην θέση του δεξιού μπακ, υπάρχουν για τον Πέδρο Μαρτίνς, διαθέσιμες επιλογές, αν ο Ομάρ δεν μείνει, εντέλει. Κάτι που όμως και ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο παίκτης, θέλουν να συμβεί.

Διαβάστε επίσης