Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο από την Τουρκία για… σέντερ φορ!

Σενάριο από την Τουρκία για… σέντερ φορ!
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 14:00

Μία θέση, στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία έχει μείνει… σχετικά ανέγγιχτη, από την ακατάσχετη μεταγραφολογία, γύρω από τον Ολυμπιακό, είναι εκείνη του σέντερ φορ… Ο Θρύλος είναι καλυμμένος και με το παραπάνω, αυτή τη στιγμή, έχοντας Ελ Αραμπί και Χασάν και, όπως είναι γνωστό, (θα) κάνει προσπάθεια να κρατήσει στο λιμάνι τον Αιγύπτιο στράικερ, όπως επιτάσσει η επιθυμία του προπονητή, αλλά και του ίδιου του παίκτη. Ωστόσο, πρώτη φορά τώρα προκύπτουν δυνατά σενάρια για νέο όνομα σέντερ φορ, από την Τουρκία. Εδώ που τα λέμε, οι Τούρκοι το… έχουν λίγο το «κόλλημα», να μπλέκουν τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια, όσο βάσιμα ή αβάσιμα μπορεί να είναι εκείνα.

Ο λόγος για τον Κάιλ Λάριν, λοιπόν. Τον 25χρονο Καναδό σέντερ φορ της Μπεσίκτας, ο οποίος έπαιξε δανεικός φέτος στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και έγραψε, σε 11 συμμετοχές, 9 γκολ και 11 ασίστ! Το όνομά του, βέβαια, είχε παίξει για τον ΠΑΟΚ, αλλά εδώ που τα λέμε, όταν μπαίνει σε μια μεταγραφική ιστορία ο Ολυμπιακός, οι άλλες ομάδες μπορούν, απλώς να… κάνουν στην άκρη, αφού το επίπεδο είναι διαφορετικό. Και σε αυτό τον τομέα.

Η Μπεσίκτας ψάχνει να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει ξανά και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ζητούν 2,5 εκατομμύρια, για να τον παραχωρήσουν. Πέραν του Ολυμπιακού, οι Τούρκοι αναφέρουν και ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν αποκλείεται η περίπτωση να εξεταστεί σοβαρά, αν δεν πάνε τα πράγματα με τον Χασάν, όπως επιθυμούν ο Ολυμπιακός, ο Μαρτίνς, αλλά και ο παίκτης.

Δείτε τον Λάριν σε δράση:

Διαβάστε επίσης