Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Super 3 για την... αξιοπιστία του Γραμμένου!

Ο Super 3 για την... αξιοπιστία του Γραμμένου!
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 15:33

Από την παράνομη κίνηση της ΕΠΟ να… κουμαντάρει από μόνη της, το τι θα γίνει με την παρουσία κόσμου στις ρεβάνς ημιτελικών του Κυπέλλου, δίνοντας έτσι -άλλο- ένα αβαντάζ, σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, πλήττεται, φυσικά, πέραν του Ολυμπιακού, και ο Άρης. Και ο Super 3 δεν άφησε ασχολίαστη την… πρωτοβουλία της ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου, να προλάβει τις εξελίξεις και να «κλείσει» Καραϊσκάκη και Βικελίδης, πριν αποφανθεί η Πολιτεία και οι επιστήμονες.

«Κύριε Γραμμένε υπεύθυνη για την όλη διαδικασία και για τα πρωτόκολλα της συγκεκριμένης διαδικασίας εκεί μέσα είναι η τσατσά που επιβάλει και επιβλέπει τους κανόνες. Αν εσείς δεν γνωρίζετε τους κανόνες τους υγειονομικούς και τι πρέπει να γίνει για να είναι όλα νορμάλ καλό θα ήταν να πάτε να ρωτήσετε την τσατσά. Πως επιβάλλει και πως επιβλέπει τους κανόνες.

Η τσατσά στον οποιοδήποτε οίκο ανοχής έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντικειμενικότητα από εσάς σε αυτό που υπηρετείτε. Εκτός αν πρέπει να φωνάξουμε την οποιαδήποτε ΚΥΡΙΑ που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία ενός οίκου ανοχής να ρθει να κάτσει στη θέση σας. Εκεί μέσα ακόμα και οι κανόνες του νταβατζή που έχει μέσα στο κεφάλι της είναι ίδιοι», αναφέρουνε μεταξύ άλλων οι Αρειανοί.

Αυτή είναι όλη η ανακοίνωση του Super 3, καταπέλτης προς την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Διαβάστε επίσης