Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης: «Είμαι έτοιμος, θα τα δώσουμε όλα!»

Φορτούνης: «Είμαι έτοιμος, θα τα δώσουμε όλα!»
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 12:59

Ιδιαίτερη συγκυρία είναι πάντοτε ένα ντέρμπι αιωνίων. Ο Κώστας Φορτούνης έχει ζήσει αρκετά, ήδη και το ξέρει καλά. Μιλώντας στην κάμερα της Nova στάθηκε, μεταξύ άλλων, στα 10 χρόνια Μαρινάκη στον Θρύλο, στην προσωπική του κατάσταση και ετοιμότητα, στην θέση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, στο «παγωμένο» άδειο γήπεδο και έκανε μία ευχή: Να είναι ο κόσμος υγιής και να μπορέσει να επιστρέψει στην εξέδρα.

Μεταξύ άλλων, είπε:

  • «Από τότε που ανέλαβε ο Πρόεδρος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πάντα επιτυχίες η ομάδα. Δουλεύει με σωστό τρόπο και βλέπουμε ότι ακόμη και στην Ευρώπη, προσπαθούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δεν μας φτάνει μόνο η Ελλάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον Σύλλογο».
  • «Όλα τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερης σημασίας. Θέλουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) τη νίκη. Και για εμάς και για τον κόσμο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε, επειδή είμαστε πολλούς βαθμούς μπροστά, από τον δεύτερο. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε».
  • «Είναι δύσκολα. Οι ομάδες δεν είναι ακόμη στο 100%. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Μας λείπει πολύ ο κόσμος, που μας δίνει πολύ μεγάλη ενέργεια, ειδικά στο γήπεδό μας. Αλλά και πάλι, πρέπει αύριο (σ.σ σήμερα) να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε και για αυτούς».
  • «Δούλεψα για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω να βρίσκομαι. Έκανα ατομικές προπονήσεις, δούλεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Είμαι έτοιμος».
  • «Μία νίκη απέναντι στον ΠΑΟ σημαίνει πάρα πολλά. Είναι ένα ντέρμπι. Το θέλει πολύ και ο κόσμος και εμείς, οπότε αύριο (σ.σ. σήμερα) θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».
  • «Όπου μου ζητηθεί είμαι διαθέσιμος να παίξω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είτε αριστερά, είτε κεντρικός. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω».
  • «Μακάρι να γίνει (σ.σ. να επιστρέψει ένα μέρος των φιλάθλων στις εξέδρες). Πρώτα από όλα να είναι όλοι ασφαλείς και από εκεί και πέρα να δούμε πόσο κόσμο χωράει το κάθε γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, στο οποίο ο κόσμος πάει στο γήπεδο και το χαίρεται…»!

Διαβάστε επίσης