Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να περιμένουμε κι άλλο πέναλτι απόψε;

Να περιμένουμε κι άλλο πέναλτι απόψε;
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 18:48

Συμμαχία «ΜΠΕΤΟΝ» έλεγε πριν λίγες ημέρες η Live SPORT, έχοντας τις φωτογραφίες Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζου. Τώρα δεν του κάνουν πλάκα του Γιαννάκη, ούτε κείμενα ότι ευθύνεται για χάλι του Παναθηναϊκού του γράφουν. Πως το γυρίζετε έτσι το… μπιφτέκι ρε σεις, δεν σας πιάνουμε πουθενά!

Μετά, η ίδια εφημερίδα πανηγυρίζει για την εκλογή Μπουτσικάρη στη Superleague. ΘΡΙΑΜΟΣ ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, μας λένε. Βάλτε ρε σεις πάλι τα αφεντικά μια φωτογραφία, μην κάνουν και κανένα παράπονο, αμαρτία είναι ημέρες που ζούμε.

Το Σάββατο είδαμε ομορφιές. Ο Φωτιάδης ήταν πάλι εκεί όταν χρειάστηκε. Ο Νάστος έδωσε το δικαίωμα, ο Φωτιάδης δεν μπορούσε να μην δει πέναλτι και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του ΟΦΗ. Ούτε γκρίνια, ούτε τίποτα οι Κρητικοί. Όλα καλά. Ο δε Σίμος, ο προπονητής τους, από το τόσο σαλιάρισμα στις δηλώσεις, άνετα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τεχνικός του ΠΑΟΚ στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις.

Στο ΟΑΚΑ, ο Άρης χάζευε την ΑΕΚ, αλλά ο Παπαπέτρου είδε πέναλτι μια διεκδίκηση της μπάλας. Στην πιάτσα λένε πως ήταν και μια άτυπη επίδειξη δύναμης του Μελισσανίδη στο Σαββίδη αυτή. Οι κόρακες τα λένε, τι να σας πω και εγώ; Η ΑΕΚ έσωσε τον βαθμό με αυτό το πέναλτι και ελπίζει και αυτή για τη δεύτερη θέση.

Κλείσαμε το Σάββατο του… Αγίου Πέναλτι, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να παίρνουν από ένα. Αν χρειαζόταν και δεύτερο, εκεί θα το είχαν…

Σήμερα, παίζει ο τρίτος της παρέας. Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου που αγάπησαν ξανά! Έρχεται στο Καραϊσκάκη με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο. «Τρένο» τους πάει τους πράσινους όποτε τους έπαιξε ο Σιδηρόπουλος και τα υψηλά κλιμάκια της ΚΕΔ και της ΕΠΟ με τη συμμαχία «ΜΠΕΤΟΝ», θα εκτιμούσαν μια καλή εικόνα.

Λέτε να δει κανά πέναλτι και αυτός απόψε; Αν γίνει αυτό πάντως, θα είναι ιστορικό Σαββατοκύριακο. Πάνω που τα ξαναβρήκαν και ξαναγκαλιάζονται Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος, να πάρουν όλοι τους ένα πέναλτι! Βλέπω τον Γραμμένο να βγάζει και συγχαρητήρια ανακοίνωση μετά…

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟ, κατέβα στο Λιμάνι...

ΠΑΟ, κατέβα στο Λιμάνι...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (21/6, 21:30) τον... πελάτη Παναθηναϊκό στον Ναό, με... φόντο το 45ο πρωτάθλημα! LIVE στο gavros.gr/NS1...