Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σύμμαχοι» μας βλέπετε; Ή είμαστε πολύ μακριά; (photo)

«Σύμμαχοι» μας βλέπετε; Ή είμαστε πολύ μακριά; (photo)
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 11:57

Απολαυστική συνήθεια είναι, για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, το να κοιτούν τη βαθμολογία. Επίπονη ανάγκη είναι για τους… άλλους. Για τους «συμμάχους». Μία πραγματικότητα την οποία οφείλουν να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν, αφού αν αλλάξει, θα αλλάξει μόνο προς το χειρότερο, για εκείνους. Στο -19 βρίσκονται οι «δικέφαλοι», στο -29 ο ΠΑΟ… Και μη χειρότερα, για τους «συμμάχους».

Κάθε αγωνιστική που περνά επιβεβαιώνεται απλώς, ολοένα και περισσότερο, η αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και η ανάγκη των άλλων για «δεκανίκια», για να σταθούν όρθιοι. Έχοντας επιλέξει τον δρόμο του ποδοσφαίρου και όχι της… «πολιτικής» του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τώρα τους καρπούς των κόπων του, καθώς είναι έτοιμος να αγκαλιάσει τελειωτικά το 45ο και να γράψει ιστορία!

Την ίδια ώρα, οι «σύμμαχοι» βλέπουν εκείνον, τον οποίο για να νικήσουν… «συμμάχησαν», να τους νικάει στο ίδιο τους το «παιχνίδι». Στον καιρό της εξυγίανσης… Και αυτό δεν είναι εύκολο να το καταπιεί κανείς… Για τον λόγο αυτό, προσοχή τεράστια, στο ματς Κυπέλλου που έρχεται. Έχουμε ήδη καταλάβει ότι… προμοτάρεται ένας τελικός ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο. Μήπως και… σώσουν τη χρονιά οι δύο «δικέφαλοι» και παλέψουν για κάνα τίτλο… Μεγάλη προσοχή…

Κοιτάμε τη βαθμολογία, απολαμβάνουμε τη -χαώδη- διαφορά μας, από τους «συμμάχους», αλλά ΔΕΝ επαναπαυόμαστε. ΔΕΝ σταματάμε. ΔΕΝ τους χαρίζουμε τίποτα!

Διαβάστε επίσης