Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως το Empower Sports ανέδειξε Θρύλο και Μαρτίνς! (video)

Πως το Empower Sports ανέδειξε Θρύλο και Μαρτίνς! (video)
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 - 09:59

Ορισμένα γκολ ξεχωρίζουν. Μένουν βαθιά χαραγμένα, στη μνήμην εκείνων που έχουν τη χαρά να τα απολαύσουν. Ειδικά, δε, εάν έχουν τη χαρά να τα απολαύσουν ζωντανά. Ένα τέτοιο γκολ είναι το δεύτερο του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Χωρίς καμία διάθεση να υποβαθμίσουμε τα άλλα δύο, το δεύτερο ήταν πραγματικά ένα γκολ… χάρμα ιδέσθαι.

Η μπάλα, σε περίπου ένα λεπτό, πέρασε από όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και έφτασε, στο τέλος, με υπέροχο τρόπο, στον Ελ Αραμπί, ο οποίος εκτέλεσε σεντερφορίσια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αποθέωση του ομαδικού ποδοσφαίρου. Αποθέωση των συνεργασιών που μπορεί να επιτύχει μια δεμένη ομάδα, μέσα στο γήπεδο. Αποθέωση της αυτοπεποίθησης, με την οποία παίζουν οι παίκτες του Μαρτίνς.

Αλλά και αποθέωση της δουλειάς του Πορτογάλου τεχνικού, στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Αποθέωση όπως εκείνη που του έκανε το Empower Sports, ο λογαριασμός γύρω από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, τον οποίο «τρέχει» ο Πέδρο Πίντο, γνωστός από τη θητεία του στην UEFA και το CNN. «Τι γκολ, 66 δευτερόλεπτα, 22 πάσες, 11 παίκτες. Ένα πραγματικό αριστούργημα, από τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», έγραψε στο σχετικό ποστάρισμα το Empower Sports. Δείτε το βίντεο με το οποίο το συνόδευσε!

Διαβάστε επίσης