Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματιέ, κρίνεις και πάλι τα πάντα!

Ματιέ, κρίνεις και πάλι τα πάντα!
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 - 17:40

Μοιάζει απίθανο ο Ολυμπιακός να εγκαταλείψει το 4-3-3, στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν ότι δεν θα αλλάξει την πετυχημένη του συνταγή, έως ότου ολοκληρώσει την προσπάθειά του, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 45ου στην ιστορία του Συλλόγου, αλλά και του Κυπέλλου. Στα σημαντικά παιχνίδια, οι τρεις χαφ δουλεύουν εξαιρετικά το πλάνο του Μαρτίνς και ο Πορτογάλος δείχνει διατεθειμένος να διατηρήσει αυτό το σχήμα και αύριο το βράδυ. Τα πρόσωπα, στην ενδεκάδα, όμως, τα κρίνει ο… Βαλμπουενά. Ξεκάθαρα.

Ο Γάλλος παικταράς είναι ο άνθρωπος που θα καθορίσει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφού αν είναι έτοιμος, θα είναι σε αυτή. Από εκεί και πέρα, δεν έχει να κάνει μόνο με το ποιος είναι πιο φορμαρισμένος, αλλά και με το ποιος κολλάει καλύτερα, σε ένα σχήμα με τον Βαλμπουενά, στην ενδεκάδα, για να τον πλαισιώσει, μαζί με τον Ελ Αραμπί. Ο Μασούρας μοιάζει ο πρώτος υποψήφιος, αν και η εμφάνιση του Λοβέρα με τον Παναθηναϊκό, δίνει στον νεαρό Αργεντινό πολλούς πόντους!

Ο Ματιέ έκανε και χθες (Δευτέρα) έντονο ατομικό, ενώ η παρουσία του στην αποστολή, αρχικά, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Από εκεί και έπειτα, αναμένουμε να δούμε εάν ο Μαρτίνς κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει ως βασικός, ή εάν θα επιλέξει να πάει σε ένα σχήμα με τον Γάλλο στον πάγκο. Λύσεις, άλλωστε, υπάρχουν και θα τις αναλύσουμε σε επόμενο κομμάτι… Ο Γάλλος ηγέτης, λοιπόν, κρίνει ξανά τα πάντα, για την ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης