Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O’Jogo: «Κινείται για Εντουάρντο ο Ολυμπιακός» (videos)

O’Jogo: «Κινείται για Εντουάρντο ο Ολυμπιακός» (videos)
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 - 11:12

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μπορεί να μη βρίσκονται, αυτή τη στιγμή, στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν «δουλεύονται». Παράλληλα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες, η Διοίκηση των Πειραιωτών συνεχίζει τις επαφές με ποδοσφαιριστές-μεταγραφικούς στόχους. Και μία εξ αυτών γίνεται, σύμφωνα με τη σημερινή O’Jogo, με τον Εντουάρντο Ενρίκε, της Σπόρτινγκ. Το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου της πορτογαλικής ομάδας έχει συνδεθεί και στο παρελθόν, με τον Θρύλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» σε ΜΜΕ του εξωτερικού και δη της Πορτογαλίας.

Το σημερινό θέμα της O’Jogo, λοιπόν, αφορά στην κίνηση, την οποία αναμένεται να κάνει ο Θρύλος, για να αποκτήσει από τη Σπόρτινγκ τον ποδοσφαιριστή. Ο Μαρτίνς, σύμφωνα με το θέμα, έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσθήκη του Βραζιλιάνου, στο ρόστερ του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα η Διοίκηση των Πειραιωτών να κινεί τις διαδικασίες. Η O’Jogo αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ, για να τον παραχωρήσει. Ο Εντουάρντο παίζει ως αμυντικός και ως κεντρικός μέσος. Φέτος έχει 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, τα 11 εκ των οποίων ως βασικός.

Εδώ το πρωτοσέλιδο της O’Jogo και αμέσως μετά βίντεο με τον Εντουάρντο σε δράση:

Διαβάστε επίσης

Μία λέξη: Τελικός (photos)

Μία λέξη: Τελικός (photos)

Είναι πρόωρος (τελικός), είναι καθοριστικός, είναι ένας στόχος που κρίνεται. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ (21:30, gavros.gr/CS1HD) είναι... όλα τα λεφτά...